Herlig jul og deilig nyttår!

Sexy julegave

– Gi kjæresten en erotisk skattekiste proppfull av kåte ting og ideer.

Vi har det meste vi trenger, og mangler vi noe kan vi like gjerne kjøpe det selv, men vi trenger ikke å droppe julegavene til hverandre for det, vi må bare tenke litt annerledes.

Invester heller i forholdet, og gi kjæresten en erotisk skattekiste proppfull av kåte ting og ideer. På denne måten kan du også shoppe til deg selv, og det er jo ikke akkurat noen bakdel heller :)
Her får du noen tips til hva du kan fylle skattekisten med:

Kama Sutra oljer. Du trenger ikke å være massør for å gi erotisk massasje. Du kommer langt med innlevelse og Kama Sutras deilige og naturlige oljer. Drypp et par dråper olje på din kjære, masser varsomt og blås ømt på huden før du avslutter med et kyss. Mmm … Deilig!

njoy pure wand

Unisexleketøy. Her får dere en eksklusiv G-punkts stimulator i kirurgisk stål som også gjør underverker for mannens P-punkt. Denne er digg å bruke på den som får blowjoben. Den store enden til mor, og den lille far

Gigi lelo

Gigi lelo

Effektiv og lekker vibrator. Dette er av mine favoritter. Gigi kan brukes på mange måter, men jeg anbefaler jenter å ta saken i egne hender når man holder på. Smett den inn mellom bena uavhengig hvilken stilling, og still den inn på en av de kraftige rytmiske pulseringene. Kommer i en lekker eske.

Småsnuskete filmer. Wicked Pictures lager alt fra komedier, til drama, thrillere og actionfilmer. Utrolig nok inneholder de like mye saftig utagerende sex som filmer uten handling, så har får dere masse digg pulings.

penisring

Penisringer. Den til venstre av stål gjør stasen større, stiligere og steinhard. Den vibrerende til høyre er en effektiv liten sak som gjør klitoris glad under pulingsen. En smart løsning for begge parter.

Råtass og bestselger. Verdens beste vibrator er nydelig på stive muskler og gir damer lange og utrolig sterke orgasmer. MX-Fighter gir deg rett og slett et adrenalinkick, og det er lett å komme flere ganger. ”Storegutt” kalles denne hjemme hos meg

njoy butt plugnjoy butt plug

Eksklusive buttplugger. Disse smetter lett på plass og gir herlige fornemmelser med sin massive form. Om dere er klare for en ny opplevelse vil pluggene fra «njoy» gjøre orgasmene enda deiligere. Den til venstre er for menn og den til høyre er for damer. Kommer i fine gavebokser.

Delikat undertøy. Push up er ikke bare for damer lenger. Den nye undiken fra Armani løfter stasen frem og opp og får den til å virke stiligere og mer fristende. Kjøp noe feminint til deg selv, og legg det i kisten eller ha det på deg når gaven overrekkes.

Klippekort på sex. Deilige opplevelser har jo etterhvert blitt en slager. Her kan du legge inn tjenester som alt fra «en heftig blowjob de luxe» hvor en finger i baken inngår, til ølservering under fotballkampen, eller en tur på byen med gutta på din bekostning. Her finnes ingen grenser, og alt blir nok mottatt med kjempetakk.

 

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)