Herlig lørdagskos

Analsex

– Da kona sendte meg linken til ”14 fakta om analsex”, skjønte jeg at dette var noe hun ville prøve.

– Jeg vil dele denne erfaringen med dere, siden det var her min kone ble inspirert, forteller Tommy (29) til Cpunktet.no. – Vi har prøvd analsex en gang før uten at det ble noen stor opplevelse, så det ble med det, helt til i går …

Om morgenen hadde vi hatt deilig sex der hun kom men ikke jeg, så jeg var tent hele dagen. På kvelden tok vi en dusj, og blåste opp en dobbelmadrass for å kose oss foran tv’n, kun iført undertøy.

Vi lå inntil hverandre mens vi strøk hverandre på rygg, mage, ben og armer. Etter en stund spurte jeg om hun ville stryke meg på ballene, for det er bare utrolig godt, og jeg tok av meg trusen så hun kunne komme til skikkelig.

Hun lå med hodet på magen min og strøk fjærlett over ballene. De strammet seg helt sammen, og kuken vokste seg stor og var rett
utenfor rekkevidde for munnen hennes. Jeg visste hvor nærme den var og sitret av spenning.

Fingrene hennes flyttet seg fra ballene og kom oppover roten og skaftet. Var så vidt oppom forhudfestet på undersiden før den gikk ned igjen og fortsatte med ballene. Jeg måtte slippe ut et svakt stønn, men hun gjorde ikke noe mer.

Hun la seg ved siden av meg igjen, og spurte om jeg ville stryke henne der nede. Det var ikke nei i min munn, så vi la oss i en slags 69 bare ved siden av hverandre og strøk hverandre i skrittet.

Ikke lenge etter strøk hun meg oppover skaftet igjen, gned på forhudfestet, hentet kåtsaften min og fortsatte å gni. Hånden min ble mer ivrig og gned med flathånden over leppene. Jeg la en finger mellom leppene hennes og roterte sakte. Hun vekslet mellom å gni meg og runke meg sakte.

Plutselig vred hun seg unna og før jeg visste det gapte hun over kuken og inn forsvant den. Jeg kjente at den vokste ett ekstra hakk inni munnen hennes. Siden jeg ikke kom til henne noen steder, var alt jeg kunne gjøre å stryke henne på ryggen og nyte herligheten.

Hun sugde og slikket og runket meg godt og lenge. Hun spurte lekent om jeg ville komme inn i henne, men jeg svarte ikke. Bare reiste meg opp mens hun la seg på rygg og spredde bena vidt ut. Det glinset i kåtsaft.

Jeg la meg over henne forsiktig, la kuken mellom leppene hennes og gnidde litt opp og ned. Smurte inn kuken med saftene hennes og lot den gli sakte inn. Jeg satte meg på kne og jukket rolig ut og inn. Hun brukte en hånd på seg selv og jeg bare nøt synet av kuken som gled inn og ut med hånden hennes som roterte på knoppen, så kåtskapen lyste av øynene hennes.

– Vil du ta meg bak, spurte hun. – Å ja, svarte jeg uten å nøle. Kondom og glidemiddel ble hentet på rekordtid. Hun smurte seg inn mens jeg rulla det på. Hun vred seg rundt og stakk baken i været. Jeg fulgte etter og lot den gli inn i vaginaen og med en finger masserte jeg rompehullet hennes. Jeg jokket rolig mens jeg bearbeidet henne godt. Lot fingeren gli litt innenfor og jokket litt hardere.

– Gjør det nå, sa hun så kåt som det går an å være. Jeg trakk meg ut og flyttet kuken bakover. Satte den forsiktig inntil og trykket svakt. Hun presset seg mot meg mens hun gned klitorisen sin, og stønnet i det hode sakte skled inn.

Hun jokket forsiktig mens jeg sto helt i ro, for å la henne styre tempoet selv. Gradvis økte hun farten, og jeg kjente hvor godt det strammet rundt pikken, og jokket rolig tilbake i hennes takt.

Jeg spurte om hun kunne legge seg på rygg. Ville se hvor godt hun hadde det. I samme stilling som tidligere på kvelden, bare i det andre hullet. Hun la seg på ryggen og gnidde klitten som en gal. Frem kom også vibratoren. Hun førte den opp i det forreste hullet, og jeg kjente vibrasjonene på kuken nå som jeg knullet henne godt bak.

Farten bare økte og økte og stønnene ble høyere og høyere, og da hun nådde bristepunktet fikk hun en enorm orgasme. Jeg trakk meg rolig ut av rompa og tok bort vibratoren og fjernet kondomet. Jeg kjørte på i fitten og knullet henne hardt og godt før jeg fikk den herlige orgasmen, og alt jeg hadde i meg bare sprutet inni henne.

Takk til Cpunktet.no for gode tips. Dette ga mersmak 🙂 Hilsen Tommy.


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: