Leppestift vibrator fra LELO

Vibrator sexleketøy Lelo

Foto: Cecilie Kjensli

Smart og stilig! Mia er en sexy liten vibrator fra LELO. Lades i USB-porten.

Dette er absolutt de kuleste og beste leppestift-vibratorene jeg noen gang har sett. Det finnes mange avarter av denne varianten, men de fleste av dem er helt udugelige. Oppladbare Mia derimot er en klitorisstimulator du kan få mye glede av. Kommer i to farger.


Hissigpropp

På tross av størrelsen har lille Mia bra med futt i seg. Den har regulerbar styrke, og tre forskjellige rytmer å velge i mellom. Før du tar den i bruk må den lades via pc’n. Ta korken av og stikk den inn i USB-porten. Den lader når den lyser rødt.

Yppelig gave
Nok en gang har LELO bevist at eleganse og funksjonalitet er viktig for den kvinnelige seksualiteten. Leppestift-vibratoren Mia er som sagt ikke bare søt, men også funksjonell. Den har tre timer levetid, og er en yppelig gave. Som alle LELO produkter kommer også Mia i en lekker eske, med fyldig bruksanvisning og et lekkert oppbevaringsetui i sort silke.

Tastelås
Mia er en liten diskret og hendig vibrator, som er super å ta med på reise. Den er derfor utstyrt med tastelås så den ikke skal slå seg på i utide. Slå den helt av ved å holde (+) og (-) knappen nede samtidig i fem sekunder. Når lyset slukker er vibratoren helt død. Slå den på igjen på samme måte.

Finesser
•    11 cm lang
•    Oppladbar
•    3 timer levetid
•    Regulerbar styrke
•    3 vibrasjonsrytmer
•    Tastelås
•    Lekker innpakket
•    Silkepose til oppbevaring
•    Fyldig bruksanvisning
•    Hudvennlig
•    Rengjøres med klut og mildt såpevann

LELO – Luxury Erotic Lifestyle Objects

 

Klikk og kjøp vibratoren Mia fra LELO her

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

, , ,

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå: