MX-Fighter – bestselger!

MX-Fighter Vibrator
Bilde: Cecilie Kjensli

Orgasmemaskinen MX-Fighter gir mange, lange og utrolig sterke orgasmer.

Motiverer til sex
Hvis du aldri har fått en orgasme før, eller opplever at den er så alt for langt unna, er dette apparatet løsningen, for MX’n skuffer aldri! Les kommentarene fra superfornøyde jenter nederst på siden.


Fordelen med en kraftig vibrator er at nå bestemmer du selv når du vil komme, med og uten kjæresten, og det kan jeg love at vil motivere til mer heftig sex.

Etter min mening burde et hvert hjem ha et godt massasjeapparat, for damene virkelig ELSKER effekten av det. Og husk at med et godt verktøy blir jobben ordentlig gjort.

Kjøp fantastiske MX-Fighter nå!

Multiorgasmer
MX-Fighter er maskinen fra Sexskolen på TV3, som hadde stor suksess hos damene etter at de hadde vært på besøk hjemme hos meg, og det er ikke rart, for med dette kommer orgasmene som perler på en snor. Maskinen gir deg rett og slett et adrenalinkick, og du kan komme flere ganger på rad ved bare å klemme det inntill kitoris, om du vil. Det kan nesten gå for fort vil noen si, men det avhenger av måten det brukes på.

Kjøreregler
Føl deg litt fram til å begynne med. Ikke sett den rett på klitoris såfremt du ikke er tilhenger av sjokkartede opplevelser.

Ha gjerne dyna, en finger eller ett håndkle imellom, i alle fall til å begynne med. Masser magen, venusberget og innsiden av lårene. Beveg den opp mot klitoris og prøv deg frem mens du kjenner på den deilige følelsen.

Gjør knipeøvelser med rumpeballene samtidig som du masserer og hviler litt med jevne mellomrom. Setter du apparatet rett på uten å variere trykket, vil det mest sannsynligvis gå så fort at moroa er over før det har begynt.

Heftig orgasmetips
Her skal du få et heftig orgasmetips: Bygg opp orgasmen sakte ved å pirre klitoris helt forsiktig med tuppen av MX’n.

Hold på opphisselsen til du blir sprø, og klem så vibratoren hardt mot vaginaåpningen. Om det da kjennes ut som om du smelter som ett varmt tropisk fossefall når orgasmen kommer, så har du kanskje opplevd din første kvinnelige ejakulasjon – at det spruter når du kommer. Du kan slappe helt av. Det er ikke urin som kommer, men en intim væske, og eksplosjonen i kroppen kjennes kjeeeeempe deilig ut.

Perfekt for ”en kjapp en»
Personlig har jeg MX’n alltid liggende i senga for den er ideell å bruke hvis man har lyst på ”en kjapp en” eller hvis man blir litt utålmodig og ikke helt kommer over orgasmekneika.

En eller annen form for ”elsker” inne i deg legger ikke akkurat noen demper på opplevelsen. Heller tvert imot. Det er derfor maskinen er fin å bruke sammen med typen:

• Sette seg på han og holde apparatet mot venusberget. Jeg garanterer at det vil gi rideturen en ny dimensjon.
• Du kan også bare legge deg på det mens han tar deg bakfra.
• MX’n har mange muligheter så det er bare å improvisere. Gi også rumpa en skikkelig omgang.

Ikke akkurat sexy
– Hva i all verden er det for en greie? Er det en hårføner, eller? Dette er helt vanlige reaksjoner fra jenter når de ser MX’n for første gang, men det er før de har prøvd den ut. Det holder som regel med at jeg ber jentene sette seg på den, fullt påkledd, bare for at de skal få kjenne på de utrolige kraftige vibrasjonene. Apparatet er elektrisk og når jeg slår det på hyler nesten alle av fryd. Når ledningen nappes ut gisper de etter mere.

MX’n skuffer ikke, men er vanskelig å forstå pga sitt sterile utseende, hvilket ufarliggjør hele apparatet både for sjalu menn og nysgjerrige barn. Hadde MX’n vært et kjøkkenredskap som forenklet hverdagen på lik linje med oppvaskmaskinen, ville alle stormet nettbutikkene for å skaffe seg ett. Og de som ikke hadde det ville blitt tipset av venninnene om denne fantastiske tingen.

Problemet med denne type dingser er at de er veldig private og personlige, og så lenge kvinner er seksuelt sjenerte vil mange gå glipp av denne verdifulle informasjonen, så benytt deg av ”Tips en venn” nederst i artikkelen, og gjør en god gjerning.

Damene elsker det
Venninnene mine mener at MX’n helt klart er sjefsapparatet. Den travleste av oss syns den er utrolig effektiv å bruke når hun kommer hjem fra jobb og kjenner seg kåt men må lage mat til sultne barn.

– Ikke noe problem. Jeg bare setter meg på den med klærne på og vips, sa hun med verdens største glis.

– Ja det er nesten litt skummelt. Du blir nesten litt avhengig, mente en annen.

– Man kommer jo så fort og så raskt man vil, og det er alltid en ny topp rundt neste sving. Så det kan bli litt vanskelig å stoppe hvis du skjønner hva jeg mener? Her for leden tenkte jeg på å kaste den siden den fikk mer oppmerksomhet enn kjæresten, men det var vel en grunn til det, så jeg dumpa heller han, sa den tredje da vi diskuterte om MX’n var så bra som jeg mener at den er.

Fysikalsk behandling
MX’n er i følge en tredje venninne utrolig bra for massasje av armer, bein og rygg, når man føler seg skikkelig stiv og sliten, har cellulliter eller dårlig blodsirkulasjon. Gjerne kombinert med en god massasjeolje. Effekten av en hel kroppsmassasje er såpass kraftig at hun bl.a. blir skikkelig tørst og må drikke masse vann etterpå.

Omgangen fungerer som annen fysikalsk behandling, så man må kulen litt etter på. MX’n masserer såpass dypt at kroppen setter i gang utskilling av slaggstoffer, det samme som skjer under vakuumbehandling eller dypmasasje, og det er derfor man blir så tørst. Venninna mi tipser forøvrig også om at hvis man skal gi seg selv eller andre en kroppsmassasje med MX’n må man begynne nederst på kroppen, og med bevegelser mot hjertet.

Helt til slutt
– Må bare si at kjøpet av MX-Fighter er det beste leketøyet jeg har kjøpt noen gang …! Perfekt for en stund alene … Foruten meg selv, har jeg også brukt den til massasje hos mine barn og min mann, og de synes det er deilig. Herlig sak, ville bare fortelle det. Hilsen fornøyd kunde.

Kjøp fantastiske MX-Fighter på Cpunktet.no

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top