Orgasme-sjenanse

parkyss

Nina kommer ikke med kjæresten, men alene går det bra. Glem ideen om ”snill pike” og guts litt i stedet.

– Hei Cecilie. Jeg er en jente som er på vei inn i et forhold. Jeg har vært single ganske lenge, og har blitt litt sær kan man si det når det gjelder sex. Når man bare har seg selv å tenke på er det jo ganske enkelt å få orgasme, men jeg har bare en stilling jeg kommer i når jeg ligger med ”kjæresten”, og den er ikke så god for han: Jeg sitter oppå, framoverbøyd. Å gripe til leketøy allerede nå syns jeg kanskje blir litt tidlig. Jeg har forøvrig egentlig aldri prøvd noen heller. Når vi holder på forsøker jeg å gjøre det selv, men det funker bare ikke for meg. Har du noen tips? Hilsen Nina (25).Kvinnelig feighet

Det finnes ikke så mange orgasmefremmede stillinger hvis man på død og liv ikke vil bruke hendene eller en handy vibrotor i tillegg, og hvorfor vil man ikke det forresten? Det virker på meg som om mange jenter ikke tør å gni seg på klitten sammen med kjæresten eller den de ligger med, fordi det er flaut. Men det ække flaut. Det er digg.

Besøk sexleketøybutikken til Cecilie Kjensli her

Bortsett fra sjeldne unntak så må klitoris stimuleres på ett eller annet vis, men av en eller annen merkelig grunn virker det som om mange har en ide om at den ultimate sex og orgasmeopplevelsen kun er ved penetrering alene, og hvor kommer den snåle ideen egentlig fra?

Gjør det, bare gjør det
Vi bombarderes med sex i media, og burde være ganske så opplyste på området etter hvert, men den kvinnelige seksuelle sjenansen ligger fremdeles langt inne og ulmer, og når den er til hinder for deilig samvær, ja da kan vi ikke annet enn å skjerpe oss.

Når du neste gang får en deilig ide, eller når du neste gang ligger der og drømmer om en orgasme når dere holder på, så gjør det! Bare gjør det som må til! Bidra! Gni! Du kommer garantert ikke til å angre. Orgasmeansvaret ligger hos deg, og ikke den andre.

Hurtigtast er tingen
Det er ikke så mange stillinger som funker for meg heller hvis det er orgasme det handler om, men så er jo jeg stor fæn av ”hurtigtaster”, eller vibratorer om du vil, og disse kule snarveiene til velbehag har etter hvert blitt en helt naturlig del av ikke bare mitt eget helt private sexliv, men også det jeg har sammen med kjæresten min.

Da vi ble sammen igjen som voksne (vi var ungdomskjærester for 20 år siden) hadde han liten erfaring med sexleketøy, men som håndverker er han selvfølgelig tilhenger av godt verktøy, og syns at vibratorene mine, eller kanskje jeg heller burde si våre, bare er kule redskap.

Men jeg må innrømme at jeg har blitt litt lat etter at vibratorene ble en del av sexlivet mitt. Jeg har et par favoritter alltid tilgjengelige i senga, alt etter hvilken stilling vi omtrent ligger i, og når jeg blir utålmodig og orgasmetørst, strekker jeg bare ut hånda og tar den jeg vil ha der og da.

Nøkkelen til digg sex
– Ta deg en dusj og kom inn i senga, og ta med den rosa! fortalte dama jeg traff for en tid tilbake at hu hadde ropt til mannen sin fra soverommet kvelden i forveien. Han hadde god greie på hva hun likte best, akkurat som han kjente til hvilke viner og mat hun foretrakk. Hun var veldig fornøyd med sexlivet sitt, og kunne fortelle at det bare ble bedre og bedre etter hvert som årene gikk.

Alle skjønner jo at nøkkelen til et digg sexliv ligger i åpenhet, men det er jo ikke like uproblematisk for alle.

Selv er jeg nesten nådeløs på dette området, på åpenhet altså, for jeg får kick av å være det på lik linje med å f.eks å stupe ut i vannet når man vet det er litt kaldt. Jeg kaster meg heller uti, i stedet for å vasse og drive med langpining.

Ta sjansen
Jeg kan anbefale alle å bare hive seg ut idet, legg korta på bordet før det er for sent, og selv da bør man vise eller fortelle hva som frister. Man tror ofte at ”nei, det blir nok ikke han/hun med på”, og på den måten legger man egentlig sin egen begrensning over på den andre, i ren og skjær feighet.

Men når og hvordan skal man f.eks. introdusere sexleketøy for den andre? Nina som nå er på vei inn i et forhold, mener det kanskje er litt tidlig å begynne, men det er da mye bedre med tidlig en sent. Særlig når man ser eller opplever resultatet av bruken: Begge får orgasmer uten frustrasjoner, og det resulterer bare i at det blir mer.


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: