Øs av din indre sexykilde

Tøffe jenter - Sexy dame

– Vi må slutte å klage på at vi er for feite eller for tynne. Syting er usexy!

Tekst: Karoline Sandborg – Saken har tidligere stått på trykk i magasinet Woman

Du er sexy! Du har pupper som kan strutte og vipper som kan blafre, og du har en indre sexy-kilde du kan hente godsakene fra. Sexpirator Cecilie Kjensli viser deg hvordan!

Hva vil det si å være sexy?
– Sexy kan være en tilstand, en væremåte og en følelse, alt fra attitude til utseende og hvordan du kjenner deg innvendig. Det å være sexy er heldigvis ikke ensbetydende med å være pen. Du trenger heller ikke å ha fin kropp for å være sexy. Det er ofte snakk om en magisk X-faktor man ikke helt får taket på. Det første jeg tenker på når jeg hører ordet “sexy” er faktisk blikket, som jeg personlig synes er veldig viktig. Et litt småsultent, utfordrende blikk som ikke viker, er pirrende. Det neste jeg tenker på er selvtillit.

Hva tror du de fleste norske kvinner legger i ordet sexy?
– De fleste tenker at sexy er “deilig”, og at man er litt “foxy”, leken og utfordrende. Men folk har forskjellig smak, og godt er det, for da er det alltid noen som vil synes at akkurat du er deilig. Man kan ha sexy oppførsel, og man kan se sexy ut, men sexy er absolutt mye mer enn utseende.

Kan alle føle seg sexy?
– Klart man kan gjøre noe med sexy-følelsen slik at man blir oppfattet som mer attraktiv utad. Det hjelper å gjøre det beste ut av det man har, og stelle pent med seg selv. Vi må slutte å klage på at vi er for feite eller for tynne, for syting er i alle fall usexy. Si til deg selv at du er bra nok i massevis, og slutt å måle deg med andre. Ingenting er så fint som tilfredse jenter – anspente folk er derimot ikke tiltrekkende. Det viktigste er uansett at man har det bra med seg selv.

Er noen kvinner mer sexy enn andre?
– Noen er deiligere enn andre og har mer sexappeal enn andre, sånn er det bare. Men det betyr ikke at det er håpløst for den som ikke er naturlig sexy. Mange menn liker fake blondiner med stor, fuktig, halvåpen munn med store silikonpupper, mens andre synes det bare er vulgært. Det beste er nok de som ser naturlig deilige ut, selv om de har juksa aldri så mye.

Hvor kommer sexyfølelsen fra?
– Man føler seg mer sexy hvis man får positive tilbakemeldinger fra omgivelsene, men det viktigste er følelsen innenfra, at man har det bra med seg selv. Det hjelper liksom ikke å ta på sexy klær og lekre sko hvis man rett og slett føler seg ræva. Selv slanke og pene kvinner som står til stereotypidealet sliter jo med det. 

Har omgivelsene noe å si i forhold til hvor sexy vi føler oss?
– Omgivelsene er viktig for hvordan vi føler oss, og du er heldig hvis du har en kjæreste som gir gode tilbakemeldinger. Jeg kan føle meg sexy når jeg sitter i joggingsen hjemme uten bh under trøya, men jeg er så heldig å ha en kjæreste som synes jeg er deilig uansett. Har du en kjæreste som plukker på deg og er misfornøyd, så ville jeg ha byttet ham ut tvert. Livet er for kort til å være sammen med menn som man ikke har det bra sammen med»

Trenger vi å føle oss sexy?
– Ikke alle har behov for å føle seg sexy. Jeg vet om mange jenter som ikke føler seg sexy i det hele tatt, men som synes at det er helt greit. Poenget er ikke at man absolutt skal føle seg sexy eller være sexy til enhver tid, men når man selv vil og føler for det.

Hvordan kan vi hente frem sexy-følelsen i senga?
– Det største problemet for mange jenter i senga er at de føler seg feite og skjemmes over bilringen og puppene. Er du en av dem, kan du jo alltids skaffe deg noe pent undertøy som holder tingene på plass, ha dempet belysning på soverommet. eller gi faen og vise kåtheten din. Gutter eeelsker kåte, aktive damer – det er sexy det! Det handler jo tross alt ikke bare om hvordan du ser ut, men hvordan du har det med deg selv.

Må man være selvsikker for å være sexy?
– Man må ikke nødvendigvis være selvsikker, men det hjelper. Mange kvinner kan jo tilsynelatende se sexy ut inntil de åpner kjeften og avslører at de er dumme som brød. Du kan være dum og deilig, men neppe sexy. Så har du også de damene som fremstår som helt vanlige før de åpner kjeften og sier bra ting med et skarpt blikk. Plutselig ser du på dem med helt andre øyne.

Hva er den største feilen vi gjør når vi vil være sexy?

– Den største feilen mange gjør når de liksom skal oppføre seg eller kle seg sexy, er å overdrive. Korte skjørt kan være sexy, men om støvlene blir for høye, håret for stort og utringningen for dyp, så ser man jo bare billig ut. Less is more!


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: