Hevn deg på kjæresten

hevn

Er han sjikanerende, kritiserende, lat eller utro? Slik takler du det!

Av: Linn M. Rognø Denne saken har tidligere vært publiseert på Kvinneguiden.no

OK, her snakker vi kanskje ikke om farlig begjær, kaninkoker og full pakke – heller de tingene som kan skje i hverdagen som rett og slett irriterer vettet av deg!

Hvor går grensen?
Glemte han bursdagen din? Glemte han deres romantiske jubileum? Droppa han middag med deg for å være med gutta? Har han i verste fall vært utro? Dette skal han VIRKELIG få kjenne på..

Har du opplevd noe kjipt som kjæresten har gjort mot deg, er det i utgangspunktet en dårlig idè å synke ned på hans tarvelige nivå og gjøre det samme mot ham. Men som sexpirator og redaktør for Cpunktet.no, Cecilie Kjensli mener, er det selvsagt gøy og til dels ganske trøstende å leke seg med tanken om alt det slemme man kan si og gjøre for å ta igjen!

– Nå vil jeg heller ikke anbefale å ta igjen med en gang, for noen ganger er det bra å være tålmodig. Folk som oppfører seg dårlig får det som regel tilbake på et eller annet vis, mener Kjensli og fortsetter;

– Om du ikke direkte hevner deg, så må du selvfølgelig sette foten ned og markere at du ikke finner deg i å bli behandlet på den fornærmende måten, og til slutt må du jo bare spørre deg selv om du gidder det her, og om du virkelig er interessert i en sånn type. Noen ganger er det bare best å gå. Man kan jo jobbe seg igjennom problemer, men det er derfor lurt å være tydelig fra dag èn når man bestemmer seg for å være i et forhold, om hvor grensene går, råder Kjensli.

Så kan du da gjøre? Kjensli har flere tips på lager.

Det verste først; kjæresten din har vært utro og du vil hevne deg:

– Hvis du velger å være i forholdet etter at kjæresten har vært utro, så har du på en måte akseptert utroskapet. Gjort er gjort og spist er spist. Men det kommer selvfølgelig an på hvem han har vært det med, og hvor mange ganger. «Å gå på en smell» er lettere å akseptere enn forhold bak ryggen som er noe helt annet. Er utroskapen av mindre alvorlig grad, ville jeg først bli forbanna og lei meg, og så pynta meg skikkelig og sett ham kaldt og rolig inn i øynene før jeg skulle på firmafest eller en tur på byen, og sagt «Jeg minner om at jeg har en tilgode, før vi er skuls».

Dersom kjæresten kommer med en «du har lagt på deg»-kommentar, hva er passende å gjøre tilbake?

– Du kan jo minne han på hans uttynnende hårmanke, at den ikke har så mange sesonger igjen, men i bunn og grunn vil jeg ikke anbefale å hakke på hverandre. Kanskje har han rett, og du kunne spist litt mindre potetgull for din egen del. Men om du vil være tarvelig kan du jo bare si «Klapp igjen. Du er ikke akkurat noe frukt-fat du heller.»

Kjæresten dropper en romantisk middagavtale med deg fredag kveld for å gå ut med gutta, hvordan kan man hevne seg her?

– Hvis typen dropper en date med deg, så kan han virkelig ikke sette mye pris på deg, noe jeg ville tenkt litt nøyere over. Som trøst kan du jo invitere noen folk på en impulsiv fest, eller ta med maten og drikken til noen venner uten å si i fra til han, så han får følelsen at han gikk glipp av noe når du kommer hjem på morrakvisten.

Han lover å ta oppvasken, støvsuge og skifte på sengen, men dette blir ikke gjort før du må gjøre det selv:

– Om typen ikke følger opp husarbeidet, ville jeg bestilt hjelp fra en proff renholder, og sendt fakturaen til ham med påminnelse om at dette vil også skje neste gang han sluntrer unna. Ikke mas som morra hans! Vær tydelig som om du var sjefen hans. Alternativet er å ha delte oppgaver så slipper dere maset. Eller spleise på vaskehjelp.


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: