Musetruse i ungkarsgave

g-streng

G-strengen lukta akkurat passe. Ikke for mye og ikke for lite. Den var perfekt.

– Shit. Vi skal i bursdag og har ingen gave, sa jeg til venninna mi Line da vi sto på hotellrommet og pynta oss. Vi var på pornomesse i Berlin og var invitert på fest av det svenske sexleketøy-merke LELO, som har stor suksess. I år er de fem år.

– Er det noe vi kan rappe med oss bare for gøy? Vi må jo ha med en gave, mente jeg og kikka febrilsk rundt i rommet. Hotellbibelen var ikke særlig fin. Sjokoladekurven for streit, og tv’n for stor.

– Hva med den elektriske viften? foreslo Line. Eric – sjefsdesigneren – bor jo i Shanghai og der er det veldig varmt, sa hun og gliste godt. Vi var vel ikke akkurat helt edru under brainstormingen, men vi var langt i fra fulle.

– Jeg skal finne på noe. Jeg gir meg ikke. Det må da være noe her vi kan ta med, fortsatte jeg. Det var ingen vits å kjøpe med en champagne, for det kom det til å flyte nok av på festen allikevel, og heller ikke blomster, for de blir det bare stress å ta med videre.

– Nå har jeg det, ropte jeg fornøyd. Han kan få en dametruse! Hva om jeg gir bort min egen? Det ække drøyt det, Line? Med eller uten muselukt? Eric har jo vært ungkar lenge, og hva er det han mangler? Jo, duften av kvinne! Dessuten er det jo en fin sprut-klut, ikke sant?

Det ble med lukt. Klart han skulle få en brukt med muselukt. Skal man være rampete så skal man være rampete, tenkte jeg mens jeg rota rundt i kofferten etter trusa fra i går. Den var helt strøken til formålet. Trusa lukta akkurat passe. Ikke for mye og ikke for lite.

Jeg var kjempefornøyd over å ha løst gavekrisen så elegant, og brettet g-strengen sammen og la den i veska. Det kilte i magen med tanke på reaksjonen, men jeg hadde jo ikke gitt den bort til hvem som helst heller.

Selve festen var like stilig og gjennomført som sexleketøyene LELO lager. Litt som filmen ”Eyes Wide Shut,” med dunkel belysning i et gammelt kult lokale, hvor alle gjestene fikk utdelt gullmasker for å skjule identiteten.

Men Eric var lett å se selv med maske på. Han var så klart ikke den eneste på teamet som burde ha fått gave, men truser til alle sammen blir liksom ikke samme greia. Dessuten hadde jeg jo bare en som var brukt.

– Hei og gratulerer med dagen. Går det bra? Ligger du med noen for tiden? spurte jeg Eric og gav han en klem.

– Ja det går faktiskt mycket bra. Jag har fått en flickvän. Hon är där borta. Han pekte på en stilig dame, og jeg tenkte at det var jo hyggelig, men shit med tanke på trusa.

– Da håper jeg hun ikke blir fornærmet for gaven jeg har med til deg. Jeg trodde fremdeles du var en ”runkare”, sa jeg og dro g-strengen opp av veska. Hurra!

Gaven ble godt mottat. Eric fikk lættis, og som takk brettet han den til min store overraskelse pent sammen og puttet den i brystlommen som tørkle. Bedre kunne det ikke bli. For en gave, liksom. Jeg følte meg som en vinner.

Noen dager senere fikk jeg en mail fra Eric:

– Hej Cecilie, Tack for den fina presenten! Att den var hemmagjord uppskattar jag hogt. Kram kram, Eric.

Eric Kalen og Cecilie Kjensli
Eric og meg. Legg merke til tørkle i brystlommen.


NB!

Jeg har ikke brukt undertøy for salg, men sjekk ut nettbutikken for de deiligste sexleketøyene 🙂

 


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: