Sjekk opp gutta selv!

par

Har du lyst på en kul type? Ta initiativ selv da vel! Cpunktet.no har tipsene.

Denne saken er fra Kvinneguiden.no. Les mer sex og samliv der.

Tiden da det var menns oppgave å sjekke damer på byen mens damene ventet pent og pyntelig ved baren er over – nå gjelder det å ta saken i egne hender!

– Ikke vær feig!Iallefall hvis vi skal lytte til sexpirator og redaktør for nettstedet Cpunktet.no, Cecilie Kjensli.

Hun mener at vi kvinner bør gå for det vi har lyst på eller finner interessant;

– Jeg har aldri stått og venta, men heller skapt sjanser og åpninger ved å ha det gøy og snakke med folk uten nødvendigvis å ha baktanker om sjekking. Resultatet har vært av ymse slag, men å stå å blomstre og mene at gutta skal ta initiativ er en dårlig unnskyldning for å være feig og uten guts, mener den frittalende sexpiratoren.

Hvis du er redd for å være for ‘rett på sak’, skal du vite at de fleste menn faktisk synes det er befriende med åpne og direkte jenter da dette for mange er sjelden kost.

– Gutter vet at det er vi som bestemmer hvem vi vil ha, og i stedet for at de skal gå fra dame til dame for å få napp, er det kult med en fresh jente som tar kontakt, mener Kjensli.

Å få napp er dermed ikke noe problem, i følge Kjensli. Å få nattens erobring til å bli noe mer enn en engangsopplevelse, er derimot verre:

– Det er alltid lett å sjekke gutter, men det betyr ikke at du får dem som kjæreste. Nesten ingen single menn sier nei til et nummer, men ikke forvent at de tar deg med hjem på søndagsmiddag, eller blir over til mandag. Forhold er noe annet, men et nummer er en smal sak, tipser Kjensli.

Slik tør du!

Hvis du ikke er vant til å sjekke gutter selv, krever dette at du lærer deg å tørre å gutse litt! Sexpiratoren mener at en date med en du møter på nettet kan være en god start. Da får dere tid til å bli litt kjent med hverandre før dere møtes.

– Ta en øl med vekommede og legg som premiss at man har lov til å takke pent for seg om det ikke frister med et glass til. Så kan du heller gå videre ut med venner og ha det gøy senere. Du kan også bruke uken til å sjekke på nett, og møte de over en kaffe etter jobb, så kaster du ikke bort hele helgen og sitter skuffa i sofaen på søndagen, foreslår Kjensli for Kvinneguiden.

Mange kvinner foretrekker å vente til menn kommer bort til de og sjekker de opp, sexredaktøren mener at dette først og fremst handler om feighet og usikkerhet.

– Vi lever i en moderne verden og det burde ikke finnes noen uskrevne regler om at mannen skal ta initiativet. Men gjør som dere vil, og finner dere glede i å vente på en eller annen som tar kontakt, så ikke bli misfornøyd med han du ender opp med heller, sier Kjensli og fortsetter;

– Du kunne gått for en som var litt kulere, men det får du ikke når du ikke prøver.


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: