16 orgasmer på tre timer!

Tøffe damer - Sire

Sire (27) har fått snøring på orgasmene sine fordi hun utforsker, leker, lærer og lever.

I vår serie – Månedens forbilde – møter vi single Sire (27) som stråler av livsglede og nysgjerrighet. Sire tror at utgangspunktet for å kunne føle godt og ha god sex, er å ha et sunt forhold til seg selv.

Har du lyst til å være Månedens forbilde? Send meg en mail med noen linjer om hvem du er nå.

– Er det noe som er mer naturlig og sunnere enn sex? Definitivt ikke, og siden jeg er en person som alltid har vært åpen og uredd for nye ting kan jeg godt dele noen av mine erfaringer.

Før tenårene begynte jeg å u tforske meg selv, og fant fort ut at jeg måtte onanere ofte og mye. Jeg begynte ganske tidlig for jeg var veldig tidlig utviklet. Det beste jeg visste den gangen var å bruke dusjhodet, for det var da jeg fikk de deiligste orgasmene.

Mit første samleie var dessverre ikke noe spesielt å skryte av. Jeg var altfor ung og uerfaren til å klare å komme på noen som helst måte, men det var helt greit. Ungdomstiden gikk for det meste ut på mye utprøving med mer eller mindre forpliktende kjærester.

Jeg har lært mye i livet, på godt og vondt. Noe jeg husker veldig godt var da jeg var 22 år og fikk min første vaginale orgasme. Rett før hadde jeg spurt venninnen min hvordan hun fikk orgasme uten å måtte bruker hender eller andre hjelpemidler. Jeg hadde begynt å bli rimelig lei av å onanere under samleie.

– Sitt øverst og bruk hoftene. Gni deg frem og tilbake, for når du sitter oppå har du kontroll, svarte venninnen. Siden den gangen har sexlivet mitt hatt et kraftig oppsving, så takk skal hun ha for tipset.

Jeg har snakket med mange venninner om det å få vaginal orgasme, og det er faktisk mange som ikke får det til, men det gjør altså jeg. Det jeg skal fortelle nå er helt sant, og jeg vet at det høres helt vilt ut, men det er faktisk tilfellet.

Min hittil deiligste sex-erfaring ever hadde jeg med en tidligere elsker. Vi hadde superdeilig sex og en utrolig bra kjemi. På tre timer fikk jeg faktisk 16 orgasmer!!! Det var et ”dagen der på nummer” hvor i alle fall jeg pleier å være ekstra følsom.

Mitt beste tips for å få mange orgasmer etter hverandre er å ikke vente lenger enn ett minutt før dere fortsetter for da er det lettere å komme igjen. Rett etter orgasmen er man veldig følsom, men det går fort over så det er bare å fortsette.

Regelmessig sex er viktig selv om man er singel eller sammen. Om jeg ikke har partner blir det kos i form av en dusj eller leketøy, og helst en gang om dagen.

Orgasmene mine veldig forskjellige, alt etter humøret. Noen gang er jeg bare skikkelig kåt og må komme med en gang, og da tar det bare 30 sekunder. Andre dager kan det ta lengre tid, men da får jeg også de sterkeste orgasmene.

Utgangspunktet for å kunne føle godt og ha god sex, er å ha et sunt forhold til seg selv. Dette er i hvert fall min erfaring. Det å finne seg selv, lære å stole på seg selv, få selvtillit som ingen kan ta fra en, og ikke minst; det å lære og leve livet uten å skade seg selv eller andre på er nøkkelen til fantastisk sex og ikke minst 16 orgasmer.

Nøkkelen til bra sex er å ha god kjemi, både psykisk og fysisk. Man skal utfylle hverandre, føle seg unik, gi masse kjærlighet samtidig som man må ha rom til seg selv og sitt. Sex kan nemlig lett litt kjedelig hvis man ikke har en bra sex-match, eller samme nysgjerrighet på å prøve ut nye ting.

Vi jenter er forskjellige, og oppnår orgasmer på forskjellig vis. Jeg har funnet min måte, men jeg har enda mer å lære. Personlig tror jeg at vi alle er gjennom forskjellige sex-perioder til enhver tid hvor vi prøver ut og tenner på ulike ting. Jeg har uansett hele livet mitt på å utforske, leke, lære og leve. Det samme oppfordrer jeg alle andre til å gjøre.

Det neste jeg nå skal utforske er MX-Fighter som er på vei i posten fordi jeg deler mine tanker med jentene på Cpunktet.no. Den blir nok flittig brukt i min neste seksuelle periode jeg tenker er min neste periode.


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: