– Gutter får tenning av at du har lyst!

Tøffe Jenter - Heidi Helene

– Gutter får tenning av at du har lyst! Den dagen jeg knakk koden endret sex seg radikalt.

I vår serie – Månedens forbilde – møter vi Heidi Helene aka bloggeren HvaHunSa, som ikke er redd for å stikke seg fram, og sånne jenter liker vi. Hun er for tiden singel, så det er bare å prøve seg :)

– Det virker kanskje litt merkelig for folk flest at noen i full offentlighet velger å snakke om sitt personlige forhold til sex. For egen del er jeg motivert av at jeg levende husker min egen fortvilelse over å ikke ha noen å snakke om dette temaet med som ungdom.

Det er nemlig et paradoks at i den perioden man er mest usikker på egen identitet – og derav ekstremt opptatt av å bli oppfattet som normal – ofte er den samme perioden man opplever en seksuell blomstring.

Hvor mange tenåringer har èn eller flere fortrolige de tør å snakke åpent om sex med?

Jeg kan ikke huske nøyaktig når jeg oppdaget egen seksualitet, jeg tror det var en gradvis oppvåkning, men jeg husker derimot svært godt min første orgasme. Jeg var tretten år, og den kom mildt sagt veldig overraskende på meg. Jeg trodde først jeg hadde hatt en himmelsk besvimelse, og var raskt etterpå å se i full fart opp trappen til mamma for å søke trøst og hjelp. Lite ante jeg at på folkemunne ble orgasmen kalt ”den lille død”.

Jeg rakk aldri opp til kjøkkenet der mamma stod og ante fred og ingen fare mens hun la fiskebollene over i den hvite sausen. Jeg ble stoppet halvveis i trappa av en magefølelse som sa meg at dette måtte jeg nok fintenke litt på før jeg involverte andre. Det er jeg glad for i dag. Hjemme hos oss snakket vi nemlig aldri om sex, det kunne derfor blitt en svært pinlig opplevelse.

At jeg ikke var den eneste i min omgangskrets som manglet fortrolige samtalepartnere skulle jeg oppdage noen år senere.

I tiden som fulgte fortsatte jeg eksperimenteringen med egen seksualitet, for egen hånd, vel å merke. Det var liksom ingen vei tilbake etter den første orgasmen. Det var stort sett klitoris som ble underlagt nøye undersøkelser.

Jeg hadde heldigvis ingen sperrer mot å ta på meg selv, så på mange måter var jeg en lykkelig onanist. Tenk bare på hva jeg kunne utrettet om jeg hadde hatt en vibrator allerede den gangen. Det er jo ikke bare stimuli av klitoris som er deilig. Jentekroppen er fantastisk sånn.

Fantasiene var det heller ikke noe i veien med, og det ble en del av dem etter hvert. Imidlertid bar jeg på en plagsom usikkerhet rundt hva som var normalt og ikke. For i motsetning til hva jeg stadig ble fortalt i mediene og andre steder, så var jeg et høyst seksuelt vesen, selv om jeg var ung og jente.

Jeg var kåt og drømte om sex stort sett hver dag. Var det ikke bare gutter som følte det sånn, egentlig?

Selv om jeg lengtet etter å fritte ut venninnene mine om deres forhold til sex, så våget jeg aldri å være direkte. Men jeg hintet kraftig, og forsøkte å starte samtaler om sex flere ganger. Jeg lyktes dårlig. Ikke engang når vi var småfulle klarte vi å betro oss til hverandre.

Men så, en mørk høstkveld, ringte det på døren. Ei lettere fortvila venninne stod utenfor med et tydelig behov for å snakke. Etter to øl kom temaet på bordet: ”Jeg blir kåt av å se bilder av nakne jenter, HJELP!, er jeg normal?”. Vi kom ganske raskt frem til at hun verken var lesbisk, bifil eller unormal. Bare kåt. Som meg, med andre ord. Lettelsen var stor, hos begge.

Det er vel ikke så mange som er heldige nok til å få en pangstart på sin seksuelle karriere. Heldigvis blir sex bedre med årene. Ikke bare var det plagsomt å være så usikker på hva som var ”normalt” og dermed akseptert, eller ikke, men svært mange unge jenter har kroppskomplekser som tar fokuset vekk fra leken. Jeg var dessverre ikke noe annerledes her.

Sex handler for meg i stor grad om å tørre å leke.

Det mange jenter ikke skjønner eller våger å tro helt ut før de er godt voksne, er at gutter flest er skrudd sammen slik at når de først er interessert i deg, så tenner de på nær sagt hva som helst, bare du uttrykker kåthet.

Gutter får tenning av at du har lyst! Den dagen jeg knakk denne koden endret mitt forhold til sex seg radikalt. Jeg gikk fra å være lettere sjenert og litt tilbakeholden, til å åpent legge lystene mine på bordet. Det ble det fart i sakene av.

Til dags dato har jeg ikke hatt eneste partner som ikke får kick av å se en jente demonstrere hvordan hun vil bli behandlet. Gjerne ved bruk av leketøy.

Etter den første befriende venninnesamtalen om sex, har jeg snakket og snakket og snakket med noen få utvalgte. Ikke minst mine partnere. Det har vært til enorm hjelp i prosessen mot å bli trygg på min egen seksualitet. Jeg oppdaget fort at veldig mye faller innunder den såkalte normalen, og at forkjellige folk har forskjellige lyster som går i alle retninger omtrent. Og at det er helt greit

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top