Kommer så det spruter

«Månedens forbilde» Mona (35) har i voksen alder full kontroll på orgasmene sine. Les og bli inspirert.

Månedens forbilde – Mona (35) – forteller til Cpunktet.no at hun kommer så det spruter. Hun oppfordrer samtidig jenter til å gi alt for å få enda mer tilbake.

– Jeg er en av dem som er så heldig å få oppleve sprutorgasmer, men jeg er neppe alene om å være velsignet med denne kjempe deilige følelsen. Ikke bare blir det vått, men orgasmene som kommer på rekke og rad er hverdags kost for meg enten jeg er sammen med en kjæreste, eller er alene med vibratoren.

Les også: Fakta om sprutorgasmer

Det virker som om folk flest ikke har hørt så mye om det fra før ellers så er de jeg har snakket med kanskje en smule misunnelige, og det er ikke så rart. Mange jenter sliter livet at seg for en orgasme mens for meg er det helt uproblematisk, og jeg mener ikke å skryte. Jeg savner bare mer åpenhet, samtidig som jeg også ønsker at andre kvinner skal få oppleve det samme.

Som tenåring var jeg aktiv med dusjhode og onanerte som alle andre, og da jeg ble seksten fikk jeg storesøstera mi til å følge meg på helsestasjonen så jeg kunne få p-piller. Jeg var heldig som hadde henne, for det kostet litt og tørre å spørre, men hun stilte opp for meg, snille søstera.

Første gang jeg lå med en gutt fikk jeg en real WOW opplevelse. Jeg hadde som sagt tidlig oppdaget orgasmekrampene, men å kjenne en stadig voksende penis inne i meg mens det ble trangere og våtere var sykt digg.

Sprutorgasmene kom litt senere. Det skjedde vel en gang midt under et samleie, helt uventet. Jeg ble litt nervøs og trodde faktisk at jeg hadde tisset på meg og ble ganske forlegen, men det opptok ikke kjæresten min. Han var mer en villig til å utforske dette videre.

I ettertid som voksen, og med mer erfaring har jeg full kontroll. Til forskjell for andre orgasmer trenger jeg ikke stimuli på klitoris for å komme på denne måten. Det bare bygger seg opp og så kommer orgasmekrampene i tillegg til at det blir deilig vått.

Men sprutorgasmer funker ikke under ”en kjapp en”. For meg kommer de etter litt tids samleie eller annen stimuli. Og jo kåtere dess lengre. Det har tatt meg – annerledes jenta – litt tid å finne ut av det hele, som alt annet i livet. Jeg må være helt trygg på partneren før jeg slapper av og lar det stå til. Ingen klager akkurat, men man vet jo aldri. Nå er jeg uansett stolt av det og digger det!!

Når det gjelder sexleketøy så mener jeg det er smart å ha. Det er bare positivt å utforske og bli kjent med egen seksualitet. Mange tenker at leketøy er unødvendig eller at man sårer partneren hvis man ønsker å bruke det i sammen, men jeg tenker motsatt. Gi heller alt og du får enda mer tilbake.


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: