Mitt forhold til sexleketøy

Intime betroelser fra unge jenter og voksne damer om deres forhold til sexleketøy.

Noen jenter er proffe når det gjelder bruken av sexleketøy, mens andre benytter alternative produkter som tamponghylstre i jakten på orgasmen. Les hva leserne skrev til meg på e-post om deres forhold til sexleketøy.

Mari (19) forklarte mammaen sin at sexleketøy er normalt blandt hennes venninner.
– Jeg fikk min første vibrator i 18års gave av mine gode venninner, som selv hadde fått vibrator i bursdagsgave. Jeg, i motsetning til dem, hadde ønsket meg vibrator lenge fordi jeg ønsket å utforske mulighetene med et sexleketøy i forhold til nytelse og orgasme.

Jeg nevnte det tilfeldigvis for mamma at jeg hadde fått vibrator i bursdagsgave noe hun først ble litt sjokkert over, og ikke skjønte vitsen med. Jeg sa at tiden forandrer seg og i dagens samfunn er det normalt å ha sexleketøy, i alle fall har det vært et åpent samtaleemne mellom meg og mine venninner.

Jeg oppdaget fort at det var enklere å få orgasme med å bruke en vibrator, men bare når jeg stimulerer klitoris. Det er en enormt deilig opplevelse, som jeg bare noen få ganger har fått oppleve når jeg har sex med min kjære. Jeg har før min nåværende kjæreste, hatt en del dårlige forhold som har gjort meg usikker på sex og usikker på meg selv. Jeg var derfor i begynnelsen veldig skeptisk til sex med kjæresten, samtidig som jeg ofte spente meg og var til tider redd for hva som ville skje. Dette har med tiden blitt bedre takket være kjæresten min, men også på grunn av at jeg begynte å bruke sexleketøy som ga meg en mulighet til å kjenne at sex og orgasme kan være godt.

Jeg har etter å ha vært redd for reaksjonen til kjæresten min, spurt han om han ønsker å ha sex med meg, med også å bruke sexleketøy. Dette sa han ja til, men det har enda ikke blitt noe av, men jeg gleder meg. Kjæresten til ei venninne av meg anser bruk av sexleketøy som det samme som å være utro, noe både hun og jeg er sterkt uenig i. Heldigvis har jeg en kjæreste som stiller seg positiv til bruken av sexleketøy, og kanskje i fremtiden ønsker å være med på å bruke det. Hilsen Mari (19 år)

Sjekk ut de mest populære vibratorene i nettbutikken CecilieKjensli.com

Beate (48) er en viderekommende sexleketøy-bruker som hva hun vil ha – både foran og bak.
– Jeg har glede av sexleketøy både alene og sammen med partner, og jeg bruker det ulikt. Sammen med han er det et krydder og et tillegg, alene er det en lek jeg styrer selv for å oppnå orgasme. Jeg varierer bruken, for etter hvert har jeg kjøpt flere ting fra deg, og er stort sett fornøyd med alle.

Det første jeg kjøpte hos deg var en Delight. Jeg hadde sett den omtalt i et ukeblad og ble interessert. Den er fortsatt mitt beste allround-leketøy hvis jeg bare skal ha med meg 1 ting for eksempel på reiser.

Det neste jeg måtte prøve var jo MX-Fighter. Og jeg er så enig med alle som sier den er en favoritt. Ingen over, ingen ved siden. Her fikk jeg all den boost jeg kunne drømme om! Skal jeg virkelig slå til starter jeg med en liten rompevib, en stor en i vagina og Mx’n på klitoris … Rett til himmels!

Jeg er fristet til å prøve den nye Semirealistic G3 raspberry, både for å finne ut om vibratoren er kraftigere, og pga den riflete designen. Jeg trenger og en ny vib til stumpen, og synes Nexus G-play ser greie ut. Jeg har også en Stubby som er artig og hendig, men igjen er vibratoren litt for svak. Forresten er alle produktene fra deg veldig behagelige i bruk, lette å rengjøre og med kvalitetsoverflater som holder. Nå har jeg tre års erfaring.

Jeg har kikket på Smartballs, og tror nok jeg vil prøve dem. Jeg hører til de heldige som har tatt knipeøvelser på alvor i mange år, noe både jeg og partneren glede av det. Jeg har tenkt å toppe min neste bestilling med den nye We-vibe, som ser fantastisk ut! Du fører jo ikke vibrerende egg, noe jeg kunne tenkt meg å prøve, men We-viben vil dekke behovet mitt for noe lite og hendig som diskret kan sitte på uansett hva jeg holder på med.

Håper denne tilbakemeldingen var til nytte for deg, og at du utvider og opprettholder nettbutikken din, for oss seriøse kvinner som dyrker lysten! Jeg synes at nettbutikken din er tiltalende og fin, den skiller seg fra flere andre fordi den er så langt fra alt som minner om snuskete. Jeg liker også din form for informasjon, rett på sak, med en liten snert av humor og veldig praktisk og brukervennlig. Jeg har fulgt noen råd, og jeg har lært underveis. Hilsen Beate

Kine (22) trodde ikke orgasme var noe for henne, men hun tok heldigvis feil.

– Mitt forhold til sexleketøy startet faktisk da jeg først besøkte
Cpunktet.no for litt over ett år siden. Jeg hadde aldri prøvd noe i nærheten av dette tidligere, og hadde heller aldri vært noe interessert i å utforske meg selv. Jeg hadde aldri så mye som vært i nærheten av orgasme, og dette hadde jeg i grunn godtatt som noe som ikke var meg unt.

Etter å ha lest både artikler og leserbrev på nettsiden, begynte jeg å tenke at det kanskje ikke var umulig, selv for meg. Så jeg klikket meg inn på nettbutikken din hvor jeg oppdaget LELO-leketøyene. Tidligere hadde det meste av sexleketøy jeg hadde sett
virket litt «groteske» og voldsomme, men det var noe anonymt
og innbydende over disse, så jeg kjøpte en Gigi, og den er den dag i dag noe jeg ikke kunne vært foruten.

Da jeg først prøvde den var jeg nok mentalt innstilt på at «dette kommer ikke til å fungere, dette kommer ikke til å fungere», men så plutselig, gitt! Når det først hadde løsnet på egenhånd, og jeg faktisk innså at jeg var i stand til å få orgasmer, løsnet det også sammen med kjæresten! Klarer leken det, klarer garantert han det også tenkte jeg, og du kan tenke deg han var stolt da han presterte å få den orgasme-løse jenta til å komme …

Vil også slenge på en TAKK på slutten her, for en flott nettside med
mye åpenhjertig bra lesing som har bidratt godt når det gjelder å
ikke gi opp, og få guts til å prøve nye ting. Hilsen Kine.

Ronja (38) syns sexleketøy er noe av det beste som har hendt henne.
– Jeg er en dame på nå 38 år som ble skilt for noen år siden, og hadde da aldri vært i nærheten av et sexleketøy. Etter noen måneder traff jeg en voksen mann, og innledet et seksuelt forhold til han. Takket være han ble jeg introdusert for leketøy-verdenen og det er noe av det beste som har hendt meg. Jeg fikk sjansen til å bli skikkelig kjent med min egen kropp og lære meg gleden over å leke seg. I dag er jeg samboer med verdens beste mann, og vi leker oss ofte  Hilsen Ronja.

Kjæresten til Christin (21) håpet å se henne med vibrator på Skype.
– Mitt forhold med sex-leketøy startet da ex-kjæresten min, som bor i utlandet, oppfordret meg til å kjøpe min første vibrator for så å ha det litt mer gøy på Skype. På denne tiden var jeg 18 år. Jeg kjøpte den populære ”Mr. Rabbit”, som i dusjen gav meg en helt ny opplevelse. Jeg var jomfru på denne tiden. Etter dusjen løp jeg bort til data’n og ringte kjæresten og sa «Holy Shit”!

Etter noen år med god bruk gikk ”Mr. Rabbit” i stykker og jeg endte opp med bare «The ultime» igjen. Den funker men ikke nok. Nå er jeg singel og skal kjøpe meg noen leketøysom kan hjelpe meg å gjenoppleve det jeg savner. Jeg må innrømme at jeg aldri har oppnådd orgasme, som ikke plager meg så mye siden Mr. Rabbit og sex har vært utrolig deilig, men jeg er veldig nysgjerrig på hvor godt en orgasme virkelig er!Hilsen Christin.

Hanna (22) brukte en plasthylse for tamponger som alternativ til sexleketøy
.
– Da jeg var 14 tenkte jeg at nå må jeg få orgasme. Det var helt bevisst og jeg satt i gang med godt mot. Jeg benka meg foran NRK som sendte ”Sansenes Rike” for første gang usensurert på TV og hadde ei sånn plasthylse som man kunne ha tamponger i ved min side. Det gikk ikke veldig bra. Jeg kom så der med klit ‘massasjen’ fra plastdingsen og blei forkjøla dagen etter. Hilsen Hanna.


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: