Nøkkelen til suksess

Det finnes en liten ting som nesten garantert kan bringe en kvinne til toppen av lykke …

Tekst & illustrasjon: sirious:business

Miranda er i seng med en het flamme. Han har hele hodet plantet mellom bena hennes. Hun spør om han vet hvor klitoris er. Fornøyd svarer han ja. Da må Miranda bare si det: ”Den ligger omtrent fem centimeter sør for der du tror den er!”

Denne episoden er fra Sex & Singelliv, men det er ingen grunn til å tro at den ikke er basert på virkelige hendelser. Og kanskje ikke så rart at gutta sliter, når det fremdeles finnes mange kvinner som ikke klarer å finne fram på sin egen kropp.

Den lille forskjellen
Mellom de små kjønnsleppene, like foran urinrøret, ligger det en liten forhøyning, som altså er den berømte klitoris. Navnet stammer fra gresk, og betyr ”den lille bakken”. Noen kvinner har større bakke, mens andres er mer som en fartsdump i størrelse. Men uavhengig av form og fasong, er den utstyrt med rundt 8.000 nervetråder som følgelig gjør den svært følsom.

Men det er bare toppen av isfjellet som synes. I 1998 dokumenterte australske Helen O’Connel at klitoris faktisk er like stor som en gjennomsnittlig penis. Den strekker seg inn og oppover i kroppen. Og likheten stopper ikke der, på samme måte som penis, er klitorisskaftet bygget opp av svampelegemer som fylles med blod ved opphisselse og dermed svulmer opp. Så kanskje det er enklere for mannen å håndtere klitoris, hvis han behandler den like godt som sin egen ting.

Hysteriske kvinnfolk
I tidligere tider var klitoris forbundet med sykdom, da blant annet hysteri. Kanskje ikke så rart, siden mange av symptomene på hysteri, er de samme som man får når man er seksuelt frustrert.

Hysteri var en utbredt ”kvinnesykdom”, av to hovedgrunner:

  • Få kvinner oppnår orgasme kun ved penetrering, og da onani var tabu, ble de sjelden tilfredstilt.
  • Symptomene på hysteri omfattet mange vanlige kvinneplager, som gråt, forvirring, redsel, søvnløshet, mangel på matlyst, hjertebank, depresjon, muskelkramper og magesmerter.

Heldigvis begynte man rundt 1900 å ane sammenhengen mellom mangel på orgasmer og hysteri. Det var tungt for menig mann å svelge at et samleie alene ikke var nok for å tilfredsstille enhver kvinne. Men de mange ”hysteriske” prostituerte, som ikke akkurat led av mangel på sex, beviste at kvinnekroppen ofte krever litt annen understellsbehandling.

Legene hadde selvfølgelig en effektiv medisin – de masserte området med oljer en times tid. Men merkelig nok ble kvinnene aldri helt kurert, og kom stadig tilbake for ny behandling …

Orgasmetoppen
Tre av fire kvinner trenger stimulering av klitoris for å oppnå orgasme under samleie. Og riktig bearbeiding av klitoris alene, bringer 95 prosent til toppen av nytelse. Og man har ikke funnet at klitoris har noen annen funksjon enn nettopp dette. Så ved å bruke fingre, tunge eller leketøy på bakketoppen, kan mannen nesten garantert tilfredsstille sin kvinne.

Klitoris har også ofte hovedrollen når kvinner onanerer. Mange hjelpemidler, fra grønnsaker og kjøkkenredskaper til sengetøy og dusjstråler, har blitt benyttet for å gni tappen til svulmende høyder.

Under samleie er den beste stillingen om hun sitter oppå ham, slik at klitoris er lett tilgjengelig for en hånd eller en vibrator. Da vil 40 prosent av alle kvinner oppnå orgasme innen ti minutter. Og vedvarer behandlingen i 20 minutt, vil 90 prosent av det svake kjønn sveve lykkelig inn i drømmeland. Kilde: wikipedia.no

Klikk her for å kjøpe en god vibrator i Cecilie’s nettbutikk

Visste du at …

  • Klitoris er den delen av kvinnekroppen som har flest nerver? Den er utstyrt med godt over 8.000 – dobbelt så mange som finnes i en manns penis.
  • Når kvinnen sover, svulmer klitoris opp circa hvert 90. minutt.
  • Klitoris svulmer til dobbel størrelse når orgasmen nærmer seg.
  • Klitorishodet er utstyrt med små kjertler som skiller ut en oljelignende væske som sørger for at den holder seg glatt og smidig.
  • Ordet hysteri er gresk og betyr ”det som har sitt opphav i vagina”.
  • Ifølge Tantra, er kvinnens overleppe forbundet direkte med klitoris. Det er grunnen til at kvinnens overleppe som en av hennes mest erogene områder. 


Les også:
Onani ona-nam-nam


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: