SOS – orgasmetrøbbel

Onaniansikt

Savner du den gode følelsen du har hørt og lest så mye om? Orgasmen er sikkert nærmere en tror.

Illustrasjon: Sexboka – Gyldendal

En venninne fortalte meg en gang like etter at vi var ferdig med videregående at hun aldri hadde hatt orgasme. Hun fikk det bare ikke til, og spurte rett ut hvordan jeg gjorde det.

Noen dager senere ringte dama og var strålende fornøyd. Orgasmen var i boks for første gang, og hun kunne nesten ikke vente til hun var ferdig på jobb før hun jogga hjem for å oppleve en til. Og en til… Hu hadde fått dilla.

Kort fortalt gikk onani-tipset ut på dette:

  • Finn noe du blir kåt av.
  • Gni deg hardt på klitoris.
  • Knip som faen med rompa.

Det finnes utallige måter og teknikker for å oppnå orgasme. Den klassiske er via fingermassasje, men blir du sliten i fingrene, og orgasmen kjennes langt unna, vil en vibrator være et effektivt middel. I tillegg gir de oss laaaange og sterke orgasmer.

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top