Utspekulert nettsex

Singel og lei av fyllesex? Sara (39) fant Hr. Kåt og Sympatisk på nett.

Se for deg følgende scenario: Du er singel, du er kåt, men du gidder ikke pule fremmede menn i fylla siden dette ofte resulterer i dårlig sex. I tillegg er du ikke fullstendig avstumpa, du vil gjerne ha en fyr du vet er både sympatisk og hyggelig, så hva gjør du i en slik situasjon?

Se de kule rabbit-vibratorene i nettbutikken til Cecilie

En sommer for noen år tilbake var jeg usannsynlig kåt. Jeg fikk ikke tanken på sex ut av hodet i mer enn minutter av gangen. Jeg kunne omtrent ikke se på en mann uten å fantasere om hvordan han var i senga. På et tidspunkt begynte det å bli virkelig plagsomt, og noe måtte gjøres.

Arena for sex
Det mest nærliggende var å gripe til tastaturet. Jeg hadde jo allerede den perfekte arena for å skaffe meg en sexpartner, nemlig et helt vanlig venne- og nettskjekkested. Ikke noe noe pornosted. Det er tre ting du kan bruke et slikt sted til, og det er å finne nye venner, finne en kjæreste eller finne en sexpartner. Kinderegg for voksne!

Det at jeg satte meg ned foran skjermen med en bevisst plan om å sjekke opp en fyr for å ha sex, gjorde meg ikke mindre kåt, akkurat. Snarere tvert om. Det krevde sitt å skulle holde kåtheten i sjakk. Jeg har nemlig alltid likt subtile hint mer enn sånne rett på-greier.

For meg var det et poeng at de utvalgte mannfolka ikke måtte skjønne hvor jeg ville med en gang. Jeg ville nyte spenningen og leken i forkant.

Det var jo en del menn som helt åpenlyst bare var ute etter sex, det kunne man lett se på profilene deres. Noen av dem var såpass direkte at de fyrte av direktemeldinger med tilbud om sex og moro, omtrent uten å si hei først. Sånne typer synes jeg er direkte usexy, så jeg ignorerte dem.

For det finnes faktisk menn som er både sterkt seksuelle, og har sosiale antenner. Det var en slik jeg var ute etter. Jeg lette etter Hr. Kåt og Sympatisk. Og jeg fant han.

Vannvittig opphissende
Det var ganske morsomt i seg selv å lete, det er nemlig noe helt vannvittig opphissende ved det å sitte trygt og anonymt bak en skjerm når man flørter med en fyr man vurdere å pule. Nå skal det nevnes at jeg måtte prøve ut et par mannfolk som ikke fungerte før jeg fant han som oppfylte alle forventningene.

En av dem jeg forkastet var morsom, sympatisk og temmelig sexy å se på. Men han var for slapp – i senga. Kanskje skyldtes det prestasjonsangst, eller kanskje han bare hadde en dårlig dag, men jeg var utålmodig, og gikk derfor raskt videre til neste som virket kjekk, snill og oppmerksom. Og åpenbart veldig seksuell.

Etter en del personlige og lekne meldinger frem og tilbake hadde jeg sørget for at han visste at jeg likte ham, og at jeg kunne tenke meg å møte ham. Men jeg var aldri direkte om noe som helst. Han kunne umulig vite at jeg hadde planer om å gjøre ham til min elsker.

Rett til sengs
Heldigvis for meg var han akkurat slik jeg hadde forestilt meg. Vi møttes første gang til en veldig hyggelig piknik, og etter et par timer med mye flørting så forførte jeg ham rett til sengs. Jeg så ingen grunn til å vente.

Gjett om han ble overrasket! All den spenningen som hadde bygd seg opp foran pc-skjermen sørget for maksimal tenning, og vi kastet oss over hverandre med grådig begjær og grådige hender.  Han ble hos meg hele helgen, og vi pulte gud vet hvor mange ganger.

Det fine med Hr. Kåt og Sympatisk var ikke bare at han var en deilig elsker og veldig hyggelig å være sammen med, han var også klar som et egg for mer. Ingen av oss så den andre som en potensiell kjæreste og vi har hatt sex mange ganger i etterkant. Når han er singel, og jeg er singel, så er heftig sex med en liker bare en sms unna.


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: