12 tips for orgasmetørste

Orgasmen er like rundt hjørnet om du og kjæresten følger disse rådene.

Tekst: Karoline Sandborg

Tipslista er laget i samarbeid med selvutviklingsekspert Kjersti Børsum. Les mer av henne i saken om Orgasme-sabotasje

Supertips til menn som vil gi kvinner orgasme:

1. Vær nysgjerrig og omtenksom!
Utforsk kvinnen: huden, håret, formene, hoftene og kjønnet hennes. Gå på oppdagelsesferd med hendene dine, gjør deg kjent med landskapet hennes med målet å gi henne nytelse.

2. Les reaksjonene hennes!
Hvordan reagerer hun når gjør forskjellige ting med kroppen hennes? Forandrer pusten hennes seg? Hjerterytmen? Ligger hun helt stille, eller vrir hun seg? Stønner hun? Blir hun våt? Er hun blank i øynene?

3. Ikke vær redd for å spørre.
Hva er det hun vil ha? Hva tenner hun på? Er det godt for henne? Husk at poenget med sex ikke er endestasjonen, men reisen underveis.

4. Ikke overfokuser på orgasmen hennes.
Kvinner kan bare komme når de slapper av. Føler hun at det er forventet at hun kommer, ender det bare med prestasjonsangst- og faking.

5. Gi henne bekreftelse.
Stønn når hun gjør noe godt, bruk navnet hennes, og fortell henne hvor deilig du synes hun er. Dere kan godt spøke og tulle i senga, men du må aldri, aldri le av henne. Få henne til å slappe av og være trygg nok til å være seg selv.

Supertips til kvinner som vil få orgasme:

1. Ha realistiske mål.
Glem det glossy media har fortalt deg at er normalt. Drit i multiorgasmene du liksom skal få på 1 minutt, og konsentrer deg rett og slett om å ha god sex.

2. Bli flinkere til å fortelle mannen hva du vil ha.
Du vet selv best hva som funker for deg. Sex handler om å gi og ta, og husk at du har lov til å konsentrere deg om din egen nytelse, ikke bare hans.

3. Slapp av og vær bevisst på din egen nytelse.
Kjenn etter hvordan du har det. Har du det deilig? Liker du det han gjør med deg? Vær i nuet når du har sex, nyt at kroppen din fungerer, føl nytelsen med alle sansene dine.

4. Ta ansvar for din egen orgasme.
Du kan forvente mye av partneren din, men ikke alt. Lek med deg selv under sex slik du gjør når du er alene. Lek med klitoris, gjør det deiligst mulig for deg selv.

5. Ikke overbruk sexleketøy.

Vibratorer og dildoer er fantastiske hjelpemidler, men du bør ikke bli altfor vant til dem. Verken dine egne fingre eller tunga hans har en batteridreven funksjon. Blir du alt for vant til sexleketøyene, kan det bli vanskeligere å få orgasme uten batterier til slutt, men må du så må du.

6. Ikke vær redd for å ”miste maska.”
Vi kvinner bruker alt for mye energi på å tenke over hvordan vi ser ut under sex, i stetdet for å fokusere på vår egen nytelse. Glem fasaden og kos deg!

7. Ha kun sex på dine egne premisser.
Ikke gå med på noe du egentlig ikke vil eller er klar
for. Sex skal kjennes riktig og deilig. Du skal ikke føle deg usikker eller presset når du har sex.

 


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: