Unormalt å like stor pikk?

Er jenter som liker store pikker slaskefitter, og hvordan vet man om man er trang eller vid?

Åpen post fra en leser:

– Når jeg leser på diverse debattforum ser jeg at jenter som ærlig innrømmer at de liker store pikker, blir skjelt ut og kalt slaskefitter og det som verre er. Det jeg da lurer på er om det er slik at jenter som foretrekker store pikker – over gjennomsnittet – er unormalt store eller vide?

Jeg for min egen del kjenner det godt når jeg blir penetrert av en med gjennomsnittlig størrelse. Men jeg må si at jeg tenner litt ekstra på synet av en som er litt større. Men jenter trenger jo langt fra å være vide fordi de liker en lang, for det går jo ikke nødvendigvis på omkretsen?

Er det ikke slik at en jente som er trent kan kjenne en gjennomsnittlig penis, men også like å bli tatt av en stor uten at hun føler at det gjør vondt? Altså at en trent vagina har mulighet til å utvide seg og tilpasse seg?

Og så lurer jeg på to ting til, he he …

Hvordan vet man om man er trang eller vid, og vet du noe om hva den gjennomsnittlige mannen mener om jenter med litt store indre kjønnslepper? Mine er kanskje 4 cm når jeg strekker i dem.

Mvh Anette!

– Vet du hva, Anette? Ikke alle så klart, men mange jenter liker stor pikk. I alle fall voksne damer. Jeg liker det sjøl, jeg. Det er kjempetøft med et stort og deilig manndomssymbol. Vi snakker ikke monster her, men en ordentlig kjepp. Størrelsen har i mange tilfeller ikke betydning for kvaliteten på sexen så fremt den ikke er alt for liten. Det er summen av det hele som tenner, men har den bra størrelse i tillegg, så blir man vel ikke akkurat lei seg for det?

Hva gutta syns om kjønnslepper aner jeg ikke, men en ting vet jeg, og det er at menn ofte er mye mere glad i kvinnekroppen en hva kvinnen selv er, så slutt å tenk i de baner, og kos deg heller. Forøvrig høres du helt fin ut. Vi har alle vårt særpreg, og godt er det. Normalt, gjennomsnitt, trang eller vid … Samma det vel!

Hilsen Cecilie 🙂


Publisert

i

av

Kommentarer

2 svar til «Unormalt å like stor pikk?»

 1. gutt avatar
  gutt

  De store pikkene er kun i pornoblader !!

  Liker

 2. Arne avatar
  Arne

  Jeg har veldig stor pikk og ingen tvil om at godt voksne damer liker det. Og jeg er veldig stolt av å være svær!

  Liker

%d bloggere liker dette: