Sjølplukk i andres åker

Har noen rappa kjæresten din noen gang?

Tekst: Maria Mytterist – Blogg

Venninna er sinna. Nei, egentlig er hun rasende. Gubben hennes har finni dame på nett. Så nå har han stikki sin vei. Venninna er av en eller annen grunn mest sinna på dama. Hun freser om sjølplukk i andres åker. Jeg trekker litt på skuldrene.

Maria Mytterist
Maria Mytterist

– Forholdet deres har jo vært på hell lenge da … Jeg ser på henne.

– Og da er det greit å bare stikke da? Og det er greit at det vaker en haug med fitter rundt på nettet som tydeligvis ikke har respekt for konseptet opptatt?? Venninna er opprørt nå.

– Du … sier jeg, du preiker for koret nå – been there, remember? Hun roer seg ikke akkurat av det.

– Ja, da veit du jo for faen hva jeg mener??

– Jada, jeg hører hva du sier, men det er lenge siden jeg la det bak meg. Det er hva det er, prøv å legge det bak deg du også.

Hun stirrer ut i luften en stund. Svelger et par ganger. Jeg gir henne en god klem.

– Du skjønner det, sier jeg, at noen damer liker sånne selvmedlidende dustehuer, som faktisk tør å tyte ut av seg at “hun forstår meg ikke”.

– Hvor dumme tror du de er disse damene som kjøper den der? Jeg stryker venninna på kinnet. Som oftest er det usikre små fjols, vet du. Som han må slite med framover. Venninna smiler litt.

– Og så han som er så utålmodig, sier hun. Jeg ler.

– Og du … prøv å tenke som jeg gjorde. Hun får bare det du strengt tatt ikke har bruk for lenger. Jeg gliser litt. Hun er ikke kvinnfolk til å takle noe mer enn dine sloppy seconds, slik tenkte jeg etterhvert. Ja, jeg har faktisk vurdert å sende henne noen avlagte klær jeg skulle kaste også. Venninna ler nå. En fin lyd.

– Du er fin, flirer hun.

– Jepp, og hadde hun bodd nærmere, så skulle jeg sendt henne en og annen doggybag innimellom også. Rester er rester, ikke sant?


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: