10 meninger om analsex

Sexy rumpe

– Analsex er best etter vaginal orgasme kombinert med massering av klitoris.

Det er delte meninger om analsex. Noen jenter hevder at det er enklere å få orgasme via bakveien, mens andre er sterkt uenige. Analsex er uansett ikke noe for de seksuelt uerfarne, men vet du hva du gjør kan det være utrolig deilig. Her får du lesernes tanker om tema. 

Skikkelig kick
– Jeg får ikke orgasme ved analsex, men synes det er herlig. Det er noe frekt over det hele. Er veldig heldig som har en partner som har erfaring på dette området, og analsex er blitt en naturlig del av sexlivet. Partneren min er også veldig glad i når jeg vier min fulle oppmerksomhet til hans bakdel. Da bruker jeg en strap-on. Et skikkelig kick er det å pule en mann! Men det er ikke alle menn som liker dette i frykt for å få homo-stempel, noe som er fryktelig synd. Marie

Ordentlig ekkelt
– Analsex er ordentlig ekkelt. Dere vil nok si at jeg må ha lite erfaring noe jeg ikke har, men jeg har aldri noen gang møtt menn som har kommet med hentydninger at de vil noe som helst det og gjøre. Jeg er sikker på at det liksom må være en trend som mange tror de må være med på, og noen liker det sikkert, men de er i få tall.Pussy

Veldig annerledes
– Prøvde selv for første gang med mannen i går, og synes det var … nja, først og fremst veldig annerledes, litt frekt og rått. Fikk ikke orgasme, men det var absolutt godt, ettersom pungen treffer klitoris for hvert støt. Og når det gjelder hygiene; vi gjorde det i dusjen. Grundig vask både før og etter. No problemeo. NotSoHotMama

Hårfin ballanse
– Analsex må gjøres riktig, for at det skal bli best mulig. Føler jeg meg ikke ren nok, så nytter det ikke med noe opp i toèrn for min del. Det vil jeg være altfor anspent til å klare. Vi har ikke analsex hver kveld, for da hadde jeg vel etter hvert endt med å gå noe hjulbeint, hehe. Men det er noe med å kunne benytte seg av hele kroppen sin. Greia med analsex er vel det at det er en fin-fin linje med hva som er utrolig godt, og hva som ikke er så deilig. Marie

Orgasmen blir fyrverkeri
– Som mann må jeg få klemme ballene inn her og erkjenne at jeg elsker anal stimulanse, og tenner veldig på analsex. Derfor er det trist at kjæresten min ikke deler dette. Vi har prøvd, en gang, og rensligheten var det ingenting å si noe på, heller ikke selve oppvarmingen, der hun fikk full kontroll og styring på inntrengningen. Jeg liker det råe og litt tabue ved anelsex, men det er ikke tvil for egen del at orgasmen blir fyrverkeri med noe som trenger inn bak 😉 KeyMaster

Frekt og dirty
– Kjæresten min har alltid lyst å ende alt med analsex, og jeg prøver å like det, men det gjør så vondt, selv om jeg slapper av alt jeg kan. Jeg har gjennomført det et par ganger, men det har ikke vært særlig godt. Det eneste som er godt, er at det er frekt og dirty. Noen som har noe tips om hvordan det kan bli bedre? Gina

Elsker det
– Analsex kan selvfølgelig være en fiasko, men man må rett og slett øve seg. Masse! Det er teknikker. Personlig elsker jeg analsex! Det er utrolig pirrende og digg, og orgasmene er helt utenomjordiske!!!! Jeg får helt klart bedre, sterkere og mer tilgjengelige orgasmer ved analsex. Elsker det!!! Når det er sagt, så har det tatt meg en stund og bli vant til å få ting puttet inn der bak. Det er ikke gjort i en fei. Caroline

Ganske godt
– Har prøvd analsex ved et par tilfeller, og synes egentlig at det er ganske godt. Men er avhengig av å varme opp skikkelig, ellers er det veldig ubehagelig. Er mye mer følsom bak enn foran, så orgasmen kommer lettere. Min beste opplevelse var typen min bak, og en dildo mellom bena… Samt frie hender… 🙂 Tuppa

Unisex
Som gutt elsker jeg analsex, og de fleste jeg kjenner også, men jeg har inntrykk av at det er litt tabu, og at folk er veldig redde. Blir det gjort riktig og med riktig tilbehør til riktig tid, så kan det være godt med litt i analen for både gutter og jenter;) Carnival

Kombinasjon best
– Analsex er best etter vaginal orgasme. Analsex kombinert med massering av klitoris da, gir de aller beste orgasmene. Mmm … 🙂 sweetie18

 


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: