Cecilies Brudeskole

Du skal ha sex med den samme resten av livet. Kalde føtter eller hete lyster?

Denne artikkelen er fra Kamille nr. 11 og er skrevet av Caroline Korsvoll. Foto Kristin Svorte.

Stemningen er upåklagelig. En stor jentegjeng har samlet seg i et atelier i Oslo sentrum. Det er utdrikningslag for Erika Laska (35). Hun spiser fingermat og skåler med venninnene, intetanende om hva som snart skal skje. Så går døra opp.

– Hei, jeg heter Cecilie Kjensli og jeg er sexpirator. Jeg har hørt at du skal gifte deg i sommer, Erika, så i dag skal vi lære noen triks. Erika ser overrasket på Cecilie, men lar seg foreløpig ikke vippe av pinnen.

– Skal jeg kle av meg med en gang, eller, spør Erika og ler.

Venninnene har holdt dagens program tett til brystene. Den neste timen skal Erika og de andre delta på Cecilies brudeskole. Ideen om brudeskole fikk Kjensli etter hvert som hun fikk forespørsler om å underholde på utdrikningslag. På brudeskolen skal bruden skal selvsagt tynes litt, men poenget er ikke å drite henne ut.

Målet med «privatundervisningen» er at det kommende bruden skal få tips til hvordan hun og mannen kan opprettholde temperaturen i forholdet – nå som de forhåpentligvis skal ha sex med den samme resten av livet. Opp med den seksuelle selvtilliten – vekk med flauhet og bekymringer.

Hverdagssex
– Jeg vil inspirere folk til å ta vare på hverdagssexen – det er tross alt den vi har mest av. I dag må vi jo grave litt i Erikas seksuelle fortid for å finne ut av hva som kan forbedres eller justeres i framtiden, forteller Cecilie til forsamlingen.

– Det er bare å kjøre på. Erika tåler en støyt, sier tvillingsøsteren. Pappkartongene med vin går på rundgang og Erika tar seg en god slurk. Det er bare å sette i gang.

– Noen par har en kjempeappetitt på sex mens andre par må ta seg i nakken. På en skala fra 1 til 10 – hvor viktig er sex i deres forhold, spør Cecilie.

– Det er ikke så viktig. Vi har vært sammen i ti år, så det er mer enn sex som fyller hverdagen. To barn, for eksempel. Men på en skala fra 1 til 10 vil jeg svare 6, sier Erika.

– Hvor mange har du hatt sex med før Dag, da? Erika blir rød i kinnene. Hun smiler og rister på hodet.

– Husker du navnet på alle sammen?

– Nei… La meg si det sånn at jeg har hatt et behagelig liv før Dag. Jeg har aldri lidd noen nød. Jentegjengen skåler og ler.

– Hvor lang tid tok det fra dere møttes til dere havnet i køya, spør Cecilie.

– Skal vi se, sier Erika og resonnerer seg gjennom det første møtet med Dag på klubben Head On i Oslo.

– Fire, fem timer. Vi dro hjem til han og det gikk ikke så kjempebra. Men vi tok det igjen dagen etter, da, sier Erika og smiler. Jentene ler enda mer.

– Og etterpå lagde han omelett til meg.

– Åhhh, sukker alle jentene.

Kurven med det rare i
Det er en ting som er sikkert, og det er at de fleste damer synes det er både viktig og gøy å snakke om sex. I dag tar Cecilie opp temaer som det berømte g-punktet, hvordan man kan få analsex til å bli deilig og andre ting hun vet at jenter lurer på, men som det kanskje er vanskelig å spørre om.

Brudeskolen handler ikke først og fremst om hvordan man skal imponere i senga, for det er i følge Kjensli et dårlig utgangspunkt, men heller om hvordan man kan gjøre sex mer uproblematisk. Og da må man begynne med seg selv.

– Vi er jo her i dag for å snakke om sex, og i den forbindelse har jeg med en liten kurv, sier Cecilie og tar fram en flettet bestemorkurv med teppe over. Det er ikke garnøster og broderier i kurven. Det er en rosa vibrator med swarowski-krystaller og pels. Det er kremer, erotiske filmer og vibratorer i alle farger. En av damene utbryter at dette er som et moderne tuppeware-party. Kjensli omtaler kurvens innhold som «Barbiedokker forvoksne damer».

– Man må jo ha forskjellig verktøy ut i fra hva slags jobb man skal ha gjort! Både vinkartong og stemning blir stadig lettere, og det er kort mellom latterutbruddene. Erika blir konfrontert med alt fra gamle elskere til onani og orgasmer.

Fantasifull sex
– Misjonær er den mest brukte stillingen, og det er ikke noe galt med den, men det er jo trist at en så populær stilling har et så kjipt navn. Når man skal ha samme sexpartner resten av livet, må man være fantasifull. Det er ikke alltid man har så lyst på sex, men å gi mannen en hjelpende hånd eller en blowjob tar jo ikke lange tida, sier Cecilie.

– For å friske opp i køya skal vi lære oss noen intimmassasje-tips. Vi begynner med «Countdown», sier Kjensli.

Hun tar en dråpe glidemiddel på en dildo og viser Erika og de andre med håndbevegelser hvordan teknikken er.

– Vi begynner på ti og så jobber vi oss nedover til 8, 7, 6 og så videre, sier hun masserer vibratoren.

– Du, jeg har prøvd denne teknikken før. Mange ganger, sier en av jentene.

– Og det er nesten dumt å introdusere mannen for «Countdown» for da vil han ikke ha noe annet. Damene flirer og følger nøye med på håndbevegelsene. Gode orgasmetips og intimmassasjeteknikker går alltid hjem på brudeskolen.

– Det er veldig mange damer som ikke har fått orgasme før de er sammen med en mann, og derfor synes jeg det er viktig å få bort sjenansen rundt onani. Damer og onani er litt tabubelagt, og mens gutta har ord som å runke og å dra`n så finnes det finnes jo ikke et slangord for jenter. Jeg prøver å innføre begrepet «skratching» sånn som dj’n holder på med.


Barn ingen hindring
Når kirkeklokkene har stilnet og ja`et du ga er forbi, starter hverdagen. Mens noen synes det er greit å øve i tosomhet, er det andre som har et mål med sengeaktiviteten. Barn. Søte og små barn som tidvis tar oppmerksomhet fra både forholdet og sexlivet. Mange som har født opplever at verken sexlysten eller kroppen er som den var. Cecilie vet råd.

– Etter man har født er det mange som bruker vaginalkuler for å trene opp bekkenmuskulaturen. Du putter kulene oppi og kniper igjen. Disse knipeøvelsene kan du gjøre hvor som helst og når som helst – for eksempel når du vasker gulvet.

– Nei altså, hvorfor skal vi bruke det, spør en av jentene. En stille venninne ved vinduet tar ordet.

– Fordi det funker kjempebra. Det er sant. Etter fødselen tok jeg knipeøvelser hver dag på toget mellom Sandvika og Nationaltheatret, jeg!

Brudeskolen er nær orgasmepunktet. Damene fyller opp vinglassene, støynivået eskalerer og de snakker i munnen på hverandre. Når privatundervisningen er slutt blir Cecilie omringet av damer med diverse spørsmål. Erika kikker på den rosa vibratoren hun har fått.

– Det har vært bare gøy. Jeg har alltid vært stolt av og bevisst min egen seksualitet, forteller hun. Så sperrer hun øynene opp.

– Skal dere gå?? Nei, bli igjen! Det er jo nå festen begynner!

Les mer:


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett svar til «Cecilies Brudeskole»

  1. nyskjerrig avatar
    nyskjerrig

    Vil lære meg «countdown» hvor kan jeg finne beskrivelse?

    Liker

%d bloggere liker dette: