Cecilies favoritt sexleketøy

Å rangere sexleketøy er litt som å si hvilket av barna sine man liker best.

KK.no ba meg å rangere ti av mine sexleketøy favoritter. Litt vanskelig i grunnen, for det blir litt som å si hvilket av barna sine man liker best, og så kommer det jo selvfølgelig an på dagsformen, men jeg tok utfordringen.

Her får du Cecilie Kjensli sine sexleketøy-favoritter. Klikk på navnet for å se bilde:

1. MX-Fighter
Hvis det var en ting jeg kunne ta med meg på en øde øy, eller velge en vibrator for resten av livet så ville det uten tvil blitt orgasmemaskinen MX-Fighter som har fast plass i senga mi – under overmadrassen ved hodeskavlen. Dette er en «allrounder» som passer for alle. Apparatet nærmest rister orgasmene ut av deg og er perfekt å bruke for å oppnå lange og utrolig sterke orgasmer.

Hjemme hos oss går den under navnet «storegutt» og når kjæresten og jeg tar en kjapp en, eller hvis jeg blir utålmodig når vi holder på så strekker jeg bare armen ut etter den, og den leverer hver gang. MX ser ut som en etterlevning fra 70 tallet, men er på den måten diskret og helt ufarlig for alle. Et must for dem som sliter eller ikke får orgasme.

2. Delight – Fun Factory
For et par år siden samlet Fun Factory noen av de ledende sexleketøyekspertene i Europa og USA til en workshop, hvor vi diskuterte for og imot samtlige saker som finnes på markedet, og Delight er en av resultatene av dette møtet, noe jeg syns er ganske kult. Dirk Bauer – sjefen på Fun Fac – er opptatt av å være flinkeste gutten i klassen, og med denne modellen skårer han høyt. Dette er nemlig en enestående og elegant vibrator for klitoris og G-punktet som lades og oppbevares i et lekkert etui. Velg mellom forskjellige vibrasjonsstyrker og pulseringer.

Fasongen til Delight er ikke bare inspirert av den kvinnelige anatomien, men også etter hvordan vi masturberer. S-fasongen er laget for at vi enkelt kan vippe den inn mot G-punkt området, mens den lille forhøyningen nederst i svingen vil treffe klitoris, og med pekefingeren i løkken er det bare å nappe i vei.

3. Gigi – Lelo
En annen favoritt som også har en fast plass i senga mi er lille hendige Gigi fra svenske Lelo – som lager noen av de fineste og beste vibratorene i verden. Kvaliteten er superbra vibrerer kraftig og bråker lite. Med denne lille elegante saken kan du trikse fram de herligeste orgasmer. Den er like god på klitoris som det berømte G-punktet. Still den inn på den pulseringen du foretrekker og la den lille medhjelperen gjøre resten av jobben for deg.

Gigi kan brukes på mange måter, men jeg anbefaler alle jenter å ta saken i egne hender når man har sex med en partner. Smett den inn mellom bena uavhengig hvilken stilling, og still den inn på en av de rytmiske pulseringene. Den butte enden gjør seg utrolig god på klitoris og mot G-punktet.

4. Iris – Lelo

Første gang jeg testet denne fikk jeg helt bakoversveis og måtte bare le da orgasmen kom, for dette er ingen pusling. Denne sengevennen er kraftig, og om du er av typen som syns at størrelsen teller, ja da blir du ikke skuffet.

Med sine to integrerte vibratorer og fem forskjellige pulseringsprogrammer, kan du trikse fram de deiligste orgasmer. Den ene motoren er plassert i toppen av Iris, og den andre midt på stilken. Vitsen med denne konstruksjonen er at du enten kan bruke tuppen til å gjøre klitoris fornøyd utvendig, eller G-punktet innvendig. Du kan enten bruke motorene hver for seg, eller på en og samme gang. I tillegg har den som nevnt flere rytmiske pulserings-programmer og styrken kan varieres. Oppladbar. Fin å ta med på tur. Kommer i flere farger og har ett års garanti.

5. Stubby – Fun Factory
Dette er også en vibrator som har gitt meg mye glede, og er en kjent modell som er på vei til å bli en klassiker. Stubby har blitt flittig brukt hjemme hos meg og kjæresten. Han er håndverker og syns det er gøy med bra verktøy for å få jobben ordentlig gjort. Superdigg sammen med en blowjob, og herlig alene eller når jeg gir han en blowjob som oppvarming. Fordelen med denne er at den ikke er så lang og treffer G-punktet godt, samtidig som den er digg på klitoris alene.

6. Ilo – SinFive
Dette er en enkel og robust vibrator fra en splitter ny produsent i Tyskland – Wolvin. Deres nye vibratorserie SinFive, som står for den mest intime synden – vellysten. Selv om selskapet er helt nytt er det ikke noe i veien med kompetansen deres på sexleketøy. To tidligere medarbeidere fra Fun-Factory ble hanket inn, og sammen med en stødig designer har de utviklet nye og elegante vibratorer for kvinner og par som liker det stilrent og pent. Vibratorene er vanntette, har flere hastigheter og vibrasjonsprogram, og er enkle å manøvrere. De er gode å massere mot klitoris, herlig for innvendig stimuli, og supre å bruke sammen med kjæresten. Finnes i flere modeller og har fem års garanti.

7. Sally Sea – Fun Factory
Du husker kanskje den episoden fra Sex og singelliv hvor Charlotte var savnet? Ingen hadde sett snurten av henne etter at hun hadde fått seg en ny liten sexmaskin. Vibratoren hun brukte ble aldri vist, men jeg kjenner godt til typen, The Rabbit. Det finnes en million kopier av den, og alle hevder at de har originalen. Men uansett, så handler det om en dobbeltstimulerende godsak.

Denne gir mye action for pengene med sin perlefylte roterende kropp som masserer G-punktet samtidig som den hissige snuten tar for seg klitoris. Reguleringene er trinnløse, og kan brukes hver for seg.

Vibratoren hadde stor suksess på Sexskolen til TV3, og sjeldent har vi sett en jente på tv med så røde kinn og glitrende blikk etter jomfruturen med Sally Sea. Klassiker og bestselger. Kommer i flere farger.

8. Laya – Fun Factory
En herlig klitorisvibrator til alle kroppens erogene soner. Formene er runde og behagelige, den ligger godt i hånden og er intens og deilig med hele åtte manuelle og tre kraftige pulserende hastigheter. 100 prosent vanntett, og utrolig kjekk å bruke. Fin for nybegynnere. Finnes i flere farger.

9. Elise – Lelo
En slankere utgave av Iris. Kommer i flere farger.

10. Minx – Shiri Zinn
Minx den perfekte gaven til kvinnen som har alt, og som får Ivana Trump og andre luksusdyr til å spre leggene. Vi snakker her om erotisk fashion, like eksklusivt som Dior og Gucci-vesker. Minx er pyntet med 12 rosa Swarovsky-krystaller. Den har en avtagbar pelshale som forlenger den glattpolerte rosa staven. Vibrasjonene er dype, intense og stillegående.
Kommer i en luksus-gaveeske trukket med rosa slangeskinn og sateng. Et sølvstativ følger med til utstilling på nattbordet.

Les også: Best i test på KK.no

 


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: