Gøy i senga

Er dere trygge nok til å ha morsom sex blir hverdagen triveligere.

Tekst: Karoline Sandborg – Woman

I alle forhold er det viktig å ta sexlivet seriøst, men det er lov til å le. Ved å ha et avslappet og lekent forhold til hverandre, bygger dere grunnmuren for et godt sexliv, og sørger for mange glade stunder sammen. Er du derimot usikker på deg selv, på kjæresten din og på kroppen din, kan du umulig ha bra sex. Lekenhet og trygghet er så essensielt at du bør vurdere å forlate ham hvis du ikke har det i forholdet ditt.

Men ikke le av dette

Det er mye å le av i senga, men husk at det er i sengehalmen man kanskje er aller mest sårbar. Det er derfor ikke alt som er morsomt.

  • Størrelsen din. Uansett om du er fornøyd eller ikke, er kroppssnakk ofte et minefelt for en klumsete mann. Love-handles-spøken var det kanskje ment vel, men den ødela likevel kvelden din.
  • Størrelsen hans. De fleste menn er helt paranoide når det gjelder formen og størrelsen på pikken sin. All kritikk mot denne anatomien er krise. Det eneste fornuftige er å rose!
  • Begges prestasjon. Skal man tørre å slippe seg løs i senga og nyte fullstendig, må man være helt trygg på at partneren ikke vil kritisere handlinger og initiativ. Er det noe galt må dette jobbes med, ikke kritiseres.

Husk! Det er lov å erte hverandre, men det er stor forskjell på god og dårlig spøk.

 

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top