Gøy i senga

Er dere trygge nok til å ha morsom sex blir hverdagen triveligere.

Tekst: Karoline Sandborg – Woman

I alle forhold er det viktig å ta sexlivet seriøst, men det er lov til å le. Ved å ha et avslappet og lekent forhold til hverandre, bygger dere grunnmuren for et godt sexliv, og sørger for mange glade stunder sammen. Er du derimot usikker på deg selv, på kjæresten din og på kroppen din, kan du umulig ha bra sex. Lekenhet og trygghet er så essensielt at du bør vurdere å forlate ham hvis du ikke har det i forholdet ditt.

Men ikke le av dette

Det er mye å le av i senga, men husk at det er i sengehalmen man kanskje er aller mest sårbar. Det er derfor ikke alt som er morsomt.

  • Størrelsen din. Uansett om du er fornøyd eller ikke, er kroppssnakk ofte et minefelt for en klumsete mann. Love-handles-spøken var det kanskje ment vel, men den ødela likevel kvelden din.
  • Størrelsen hans. De fleste menn er helt paranoide når det gjelder formen og størrelsen på pikken sin. All kritikk mot denne anatomien er krise. Det eneste fornuftige er å rose!
  • Begges prestasjon. Skal man tørre å slippe seg løs i senga og nyte fullstendig, må man være helt trygg på at partneren ikke vil kritisere handlinger og initiativ. Er det noe galt må dette jobbes med, ikke kritiseres.

Husk! Det er lov å erte hverandre, men det er stor forskjell på god og dårlig spøk.

 


Publisert

i

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: