Hardcore Swingers Night

Caroline Andersen: – Jeg var fanget i midten av en hel horde nakne menn.

TekstCaroline Andersen – www.carolineandersen.no

Som de fleste andre, har jeg alltid tenkt på mennesker som oppsøker uvanlige sex aktiviteter, som litt spesielle. I København finnes en stor og stemningsfull sex-klubb, med innbydende innredning og svært så hyggelig betjening. Da den annonserte at det skulle være ”hardcore swingers night” akkurat den torsdagen som jeg var i København, tok min ustanselige nysgjerrighet overhånd.

Smak på uttrykket ”Hardcore Swingers Night”. Jeg måtte jo bare sjekke hva dette handlet om. Jeg fant frem et passende antrekk, bestående av sort undertøy og skyhøye stiletter. Over dette dro jeg en kjole, sånn for taxituren sin skyld.

På klubben ble jeg ønsket hjertelig velkommen av en søt og rund jente som tildelte meg et garderobeskap, hvor jeg hang fra meg kjole og veske. Jeg bestilte en drink og gikk meg en tur rundt på huset. Bygningen besto av tre etasjer med blant annet bar, boblebad, sauna, sm-rom, mørkerom, og flere store rom fylt av digre madrasser med deilige røde lakener og store, myke puter. Det hele virket svært innbydende.

Foreløpig var jeg den eneste jenta i huset, så jeg skjønte at det eneste riktige var å ta seg en sterkere drink. I baren kom jeg i prat med flere bokserkledde skapninger, og de fremsto som smarte, morsomme og høflige menn.

Endelig kom et kjærestepar også. De tok en kjapp drink og gikk deretter opp trappen til et av de store rommene. De virket rutinerte, så jeg bestemte meg for å følge etter, og derpå fulgte manneflokken. Paret var allerede i full gang. Han tok henne bakfra, og vi sto og så på. Det var tydelig at hun var sjefen. Hun likte å bli sett på, og inviterte kun noen få utvalgte menn til å bli med.

Jeg klatret opp i den andre enden av den digre senga som fylte hele rommet. Jeg rakk ikke en gang å innta kom-og-ta-meg poseringen, før mennene begynte å flokke seg. Innen det var gått 15 sekunder, var jeg fanget i midten av en hel horde nakne menn, og jeg kunne ikke unngå å fnise litt. Jeg sto på alle fire og de sto på knærne, med hele stoltheten struttende imot ansiktet mitt. Bak meg begynte de å ta meg etter tur.

Under meg var det noen som slikket. Det hele var utrolig snålt. Siden jeg sto på knærne hadde jeg en veldig innsnevret utsikt, og det eneste jeg kunne se var en håndfull solbrune hoftepartier med tilbehør. Selv om jeg delte munnen og hendene mine broderlig med alle lemmene i synsvidde , så ante jeg ikke hva som satt fast på hvilken mann. Det interesserte meg heller ikke så mye.

Jeg sugde og runket et utall kukker og kjente hvordan hele artilleriet byttet på å ta meg bakfra. Det var en helt utrolig opplevelse. All kjønnslig kontakt skjer selvfølgelig med kondom, og alle er heldigvis veldig nøye på akkurat det.

Jeg aner ikke hvor mange som pulte meg, men etter cirka 45 minutter trengte jeg en ny oppkvikker. Jeg rullet over på ryggen og gestikulerte tydelig at jeg trengte en time-out. Da hadde et annet par kommet til, og mennene gikk over til å gyve løs på henne i stedet.

Med skjelvne bein og håret stivt av sperm, tok jeg meg et velfortjent pusterom i baren. Etter hvert registrerte jeg et nytt par i trappen, og jenta, en sexy og stolt blondine, sendte meg et beskjedent, men lystent blikk. Jeg tok først en ny sigarett og så fulgte jeg etter.

Paret var allerede i gang med forspill, og rundt dem sto et titalls menn og så på. Jeg begynte å slikke henne. Som om jeg hadde gjort et hemmelig tegn, flokket mennene seg rundt oss som en bisverm. Jeg var igjen omgitt av lem og hender over alt, men ingen ansikt. Da jenta hadde fått orgasme, lå hun utslått mellom putene og pustet ut og fniste sammen med mannen sin. Deretter forsvant de.

Jeg trivdes for så vidt, så jeg ble stående på alle fire, og fikk meg nok pulings til å bedekke hele Ottar. Det lå rene hvite håndklær over hele huset, så etter akten tørket jeg meg ren og tok en pause i baren. Menn så på meg og nikket, og jeg lurte på om noen av dem hadde pult meg eller kanskje kommet i munnen min.

Da jeg forlot baren fulgte de på nytt etter som lydige små barn. Siste runde besto av meg og de siste fem-seks mennene til stede, og endelig var det en som prøvde å ta meg bakveien! Jippi! Med én foran, én bak og én i munnen, avsluttet jeg kvelden i en stormende orgasme.

En merkverdig ordknapp taxisjåfør kjørte meg til hotellet mitt, mens bilder, tanker og store mengder adrenalin strømmet gjennom det øre hodet og den møre kroppen min. Jeg var sår, brisen, glad og veldig fornøyd. Det var tross alt min aller første gangbang.

Saken har tidligere vært på trykk i FHM


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: