Kåt «gammel» gris

playboy

”Nicki” har hatt fantastisk sex med en voksen mann, og nå vil hun ha mer.

– Jeg har aldri blitt så forført tidligere. Jeg var helt skjelven i knærna, og kåtheten spredde seg over en ganske så beruset 19 åring. Et fantastisk vorspiel hvor han begynte med og sleike meg til en utrolig deilig orgasme, skriver «Nicki».

I helgen bar det ut på tur.. Jeg og noen kompiser. Vi skulle slå oss på fylla, og ha det gøy. På denne turen møtte jeg et par kjente fjes som var på tur med noen co workers. Endte opp med og sitte sammen med denne gjengen, og det var en morsom gjeng og nyte alkohol med.

Jeg kan vel personlig si at jeg drakk klart og tydelig med begge henda. Og ble deretter i formen. Endte opp på fanget til sjefen til en av de bekjente, danset og vips så forsvant vi til rommet hans. Jeg husker ikke så mye av det som skjedde før vi kom til rommet, men det hadde visst vært en hel del klining og klåing!

Men det som skjedde på rommet, det husker jeg veldig godt. Det sitter klistret. Jeg har aldri blitt så forført tidligere. Jeg var helt skjelven i knærna, og kåtheten spredde seg over en ganske så beruset 19 åring. Et fantastisk vorspiel hvor han begynte med og sleike meg til en utrolig deilig orgasme, og det bare fortsatte. Han var bare helt fantastisk, min drømme sexpartner sånn jeg ser det. Han hadde nok veldig flaks når han trykket på de riktig knappene, for jeg rettledet han ikke en eneste gang. Men jeg tror han forsto at han traff ganske så riktig! Jeg ble knulla i alle mulig stillinger og retninger, har aldri opplevd så fantastisk one night stand tidligere.. Min første one night stand orgasme faktisk!

Våknet tidlig dagen etter, fortsatt lettere beruset.. Snek meg ut av rommet, og kom meg til mitt eget. Visste jeg hadde glemt noe, men turte ikke og gå tilbake. Husker vagt at vi hadde ligget og pratet ganske lenge etter sexen, men jeg var sliten, full og i lykkerus. Plutselig slo det meg, han var 15 år eldre enn meg!!!

Jeg har aldri hatt sex med en så gammel mann før. Men jeg vil ikke kalle han gammel mann, for jeg tippa han var en del år yngre, for kjekk var han! Veldig kjekk.. Og dette har virkelig gitt mersmak. Men sjansen for at jeg kommer til og møte han igjen er lik null.. 😦

Er det drøyt av meg og sende en melding spørre om han vil ha mer? I såfall, hvordan skal jeg formulere meg?


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: