Overaskende trekant

Sexy dame

– Jeg hadde lenge hintet frampå til typen at jeg godt kunne tenke meg to menn.

Tekst: Tinas Sexblogg

Hei hei, når er det lenge siden sist jeg skrev her, og det har skjedd ein del i livet mitt på den tiden som jeg aldri trodde skulle skje. Slik som at jeg skulle få en av mine favoritt fantasier oppfylt, at jeg endelig klarte å lære meg deep-throat og en del andre kjekke ting. 

Jeg hadde lenge hintet frampå til typen at jeg godt kunne tenke meg to menn i senga en gang, jeg blir helt yr av bare taken. Tenk to menn som er der bare for å gi deg nytelse og nyte deg fult ut, hvem kan ikke tenke seg det? Problemet var bare at typen (Eirik) ikke var like hypp på den fantasien, han kunne heller tenke seg to damer i stedet, så egentlig hadde jeg lagt fantasien om trekant på hylla for lenge si.

Det helt begynte en kveld vi var på byen, det var ikke særlig gang så jeg og Eirik bestemte oss heller for å dra hjem og legge oss, tidlig på en lørdag for en gangs skyld. Da vi kom til taxi-køen sto kompisen vår Tom der, han hadde kastet bort lommeboka og kom seg ikke hjem. Omtenksom som jeg er tilbød jeg ham å låne gjeste senga, noe som han takket ja til. Det viste seg senere på kvelden at det ikke var det dummeste jeg hadde gjort:)

Vell hjemme satte vi oss i sofaen og prate gikk livlig alle var lett beruset og i godt humør. Som det ofte gjør når man sitter og snakker sånn, kom vi inn på tema sex. Jeg gikk ut på kjøkkenet og hentet ett glass vann, da jeg kom tilbake var di i full gang med å diskutere blow-jobs. Jeg satte bare stille og prøvde å få med meg mest mulig, jeg liker og suge så jeg prøvde å høre noen nye triks fra Tom.

Plutselig sa Eirik: «Jeg digger når Tina roterer hodet sitt nedover pikken min,» og gjorde noen rare bevegelser med hodet. Tom sa han ikke skjønte helt hva han mente, men det var sikkert godt det.
«Kan ikke du vise det til han Tina?» «Hæ?!» utbrøt jeg for å prøve å finne ut om det var en spøk eller ikke, både jeg og Tom så ganske overasket ut. «Ja, så får Tom føle hva jeg mener og du får suge pikken til en annen mann, er det ikke det du har så lyst til da?»

Det var vel ikke akkurat det jeg hadde tenkt, tekte jeg. Jeg så bort på Tom så satte der med ett stort glis «Kan du vise meg Tina?» Jeg ble litt flau, men tenkte hvorfor ikke.

Jeg la handa mi i skrittet til Tom, mens jeg så lurt på han, det tok ikke lange tida før jeg kjente bulen i buksa begynte og vokse. Jeg kappet opp buksa, og Tom hjalp gladelig til med å få den av. Jeg tok pikken til Tom i hendene og studerte denl itt før jeg begynte å ronke han forsiktig. Egentlig var den ganske lik Eirik sin tenkte jeg.
Jeg begynte å slikke han oppetter pikken og når jeg la leppene rundt den og lot den gli inn i munnen gav Tom fra seg ett sukk. Jeg sugde han første litt forsiktig og tok han lenger og lenger inn i munnen, så langt at jeg kjente magen hans med nesetippen. Han så ned på meg litt overasket tror jeg, og smilte som aldri før. Da begynte jeg med mine roterende bevegelser, roterte med hele hode til pikken hans var langt nede i halsen min, og Tom måtte gi fra seg enda noen stønn.

Jeg merket jeg begynte å like dette og kjente det begynte å krible i underlivet. Plutselig bøyde Tom seg fram fra sofaen og begynte å nappe opp blusen min. Han så bort på Eirik som jeg tror vi begge hadde glemt ut, han satte i en stol og så på det hele. «Bare forsyn deg du,» sa han og smilte. Tom knappet opp, og begynte å tafse grådig på puppene mine, mens jeg sto der på alle fire med hodet nedi skrevet på han. Nå måtte også jeg gi fra meg noen små ynk.

Jeg fortsatte og suge pikken til Tom litt raskere mens jeg runket han med ene handa og koset med ballene med den andre. Det var da jeg plutselig kjente Eirik dra opp skjørtet på meg. Jeg snudde hodet og så på han. «Bare gjør det du holder på med du,» sa han og så fint på meg. Jeg snudde meg, men tydeligvis ikke fort nok for Tom. Han tok ta i hodet mitt og presset pikken inn i munnen min og begynte å jokke lett ut og inn.

Eirik skjøv trusa mi til sides og begynte å masere klitten, jag var blitt ganske våt av det hele så når han smatt den ene fingen inn gikk det veldig greit. Jeg måtte gi fra meg ett stønn, som ble kvalt av pikken til Tom som nå for ganske fort ut og inn av munnen min.
Jeg hørte Eirik dra av seg buksa og jeg klarte neset ikke vente på det som skulle skje. Han var tydeligvis ikke helt uberørt av situasjonen han heller, for pikken han presset inn i meg var hard som stein.

Jeg kjente blodet bruse i hele kroppen, og klarte ikke dy meg for å ta på meg selv litt. Jeg ble knullet i begge ender, og alle tre stønnet i vei på sitt beste. Tom dro seg plutselig ut, og jeg skjønte han ikke ville avslutte helt enda, jeg la pikken hans mellom puppenen mine og begynte å bevege meg opp og ned mens jeg så han dypt inn i øynene, det så virkelig ut som han koste deg.

Jeg stønnet høyt da Eirik bunnet meg hardt i det han gav meg ett klask på rompa. Han knullet meg fort og hardt og Tom var tydeligvis klar for mer. Han tok hodet mitt og presset det nedover pikken sin, og jeg sugde det jeg var god for.
Eirik roet litt ned på tempoet og jeg kjente det var like før jeg kom,
Tom masserte puppene mine og plutselig kjente jeg hele kroppen spenne seg, og jeg stønnet høyt i fryd over orgasmen. Det var noe av det beste jeg noen gang har kjent. Men nå var det guttene sin tur …

Jeg sugte Tom hardt og fort, lot munnen gli stramt nedover pikken, jeg kunne kjenne ballene knyte seg og Tom begynte å stønne høyt. Han presset pikken sin enda litt lengre inn og der kom spruten langt nede i halsen min. Han la hodet bakover i sofaen og lukket øynene, jeg slikket ballene hans lett og varsomt. Eirik begynte å knulle meg hardt og fort igjen, nesten litt for hardt. I det jeg skulle til å trekke meg unna kjente jeg den varme spruten hans inni meg og han pustet tungt.

Det ble en litt rar stemning. Ingen sa noe og guttene pakket ned utstyret sitt. Det var til slutt Tom som brøt den litt flaue stillheten.

«Jo, Eirik. Det var noen ganske gode bevegelser det?» Alle lo litt og jeg gikk på badet for å stelle meg. Når jeg hadde lagt meg kom Eirik og la seg tett inntil meg og i sovnet raskt begge to.

Slik fikk jeg min første trekant og jeg håper det ikke blir den siste, mulig Eirik må få sin fantasi oppfylt han også… vi får se;)

av tina

Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: