Alltid sex på første date

Cecilie Kjensli i KK

– Livet er for kort til å vente og å spare seg, og kondom er beste kur mot fylleangst.

Teksten er fra et intervju jeg gjorde med KK (nr.39 – 2010). Artikkelen var om hvordan kvinner skal se ut og være i 2010. Cecilie var en av flere som snakket om dette.

– Jeg har alltid hatt sex på første date. Jeg liker ikke rekkefølgen: spise middag, snakke og så skal det skje. Om vi er blitt kjent og jeg ikke syns han er noe deilig, er det mye vanskeligere å bli kvitt ham. Livet er for kort til å vente og å spare seg, og kondom er beste kur mot fylleangst. Du ble ikke gravid, du ble ikke smittet. Du kan nulle ut hele greia.

Det er sikkert flere som ikke liker det jeg gjør, men de sier det ikke til meg.
Jeg tror de er redde for å bli stilt til veggs, fordi jeg virker tøff og streng. Og det er jeg jo. Men jeg er faktisk snill og godhjerta. Jeg gikk i barnemisjonen og lærte forskjell på rett og galt og verdien av å være gode mot hverandre.

Samtidig har jeg likt å utfordre grenser. Jeg tror jentene ser på meg som en vennlig, gøyal og løsningsorientert venninne som utfordrer dem uten å være ufin.

Jeg oppdaget sexlivet mitt i første klasse, men hadde ikke ord på orgasme. Vibrasjon var tingen. Jeg prøvde å sitte på alt fra vaskemaskinen til tørketrommelen. Da jeg debuterte som 17-åring, var forventningene høye. Men det var ikke noe wow! Jeg hadde fetere opplevelser på egenhånd, og skulle det bli ordentlig, måtte jeg bidra sjøl. Hvorfor skulle jeg være beskjeden?

Jeg har aldri vært redd for konfrontasjoner, eller for å si ifra på andre områder. Jeg har en god grunnmur og den har jeg fått hjemmefra. Foreldrene mine var ganske strenge, men gav meg mye frihet. Søstera mi og jeg ble alltid oppfordra til å gå på med krumma nakke hvis noe var vanskelig, så vi trodde jo at vi fiksa det meste, og det gjorde vi jo.

Om jeg ikke hadde tatt av på sex, ville jeg trolig blitt ballettdanser. Da jeg møtte ungdomskjæresten min, hadde jeg ikke gjort annet enn å gå rett fra skolen til Operaen, jeg var litt lei. Sex ble den nye hobbyen.

Det var i tiden som mislykka student på Blindern at jeg sendte mail til Cupido og spurte om de behøvde meg. Jeg holdt på med hovedfag, og tenkte stadig at sex var morsommere. Jeg har aldri hatt sperrer eller kjent skam over å ta med noen hjem. Noen skal man jo øve seg på.

Moren min syntes nok det var litt tøft da jeg ble kjent som sexleketøy-anmelder og riksonanist. Det hjalp å minne henne om at det var folkeopplysning.

Jeg er ikke utro i et forhold. Det vet kjæresten min, men det ville ikke vært noen krise om en av oss gikk på en smell. Jeg har en kjæreste som digger tøffe damer. Han sier ofte med stolthet at jeg er den tøffeste av oss. Og han er ikke veik.

Selv representerer jeg hverdagsex’en med en og annen høydare. Tidligere var jeg som toppidrettsutøver å regne, nå er jeg mer mosjonist. Jeg har vært sammen med kjæresten min lenge. Han var ungdomskjæresten som jeg huket opp etter tjue år. Det var som å komme hjem. Han er hjertet mitt.

Du ser meg aldri kledd i utfordrende klær som liksom skal være sexy. Og heller ikke trendy mote. Jeg er ingen sau. Stilen min er rampete med feminint snitt. Jeg syntes ofte at festpyntede jenter ser ut som juletrær.

Enkelte kan oppleve meg vulgær. Jeg vokste opp med en kul guttegjeng på Oslo øst, der frekk i kjeften var kunstart. Vulgært er jo gøy, men det gjelder å kunne balansere. Før kunne jeg dra opp et sexleketøy for å provosere. Det har jeg ikke behov for lenger.


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: