Favoritten fra Trekant på NRK

Magic Massager Vibrator Sexleketøy
Foto: Cecilie Kjensli

Vibratoren fra Trekant på NRK skuffer aldri. Magic Massager er alle sexeksperters favoritt. Helt sant!

En amerikansk klassiker er endelig tilgjengelig i Norge. Magic Massager fra Adam & Eve gir lange, mange og utrolig sterke orgasmer – helt ukomplisert. Pia fra Trekant på NRK, ble frelst etter første runde. Til sitt personlige videokamera fortalt hun:

– Den tok helt av! Helt sykt! Jeg er helt nummen! Jeg måtte banke i veggen for å si til Thomas hvor godt det var. Denne anbefaler jeg at alle må ha i skapet. Den kommer til å bli en stor favoritt. Jeg er sykt glad for at jeg fikk den! Den tok helt av. Nesten for mye. Det var så deilig,

Kjøp den oppdaterte utgaven – Bodywand Magic Wand – i Cecilie sin nettbutikk her

Motiverer til sex
Hvis du aldri har fått en orgasme før, eller opplever at de er så alt for langt unna, er dette apparatet løsningen. Det skuffer neppe. Med en kraftig vibrator er orgasmene like rundt hjørnet, og motiverer dermed til regelmessig sex. Med Magic Massager fra Adam & Eve i hånden er du selv dronning over dine egne orgasmer. Du bestemmer selv når du vil komme, og om du vil komme igjen og igjen. Det bare å klemme til.

Ekspertenes favoritt
Den norske sexhåndboka – Jenter som kommer – for alle som har sex med damer, inkludert damer som har sex med seg selv, anbefaler denne type vibrator. De er egentlig konstruert for kroppsmassasje, men blir solgt som sexleketøy, og er de kraftigste på markedet. Fordelen er at de forplanter sterke vibrasjoner over hele vulva og gir orgasme raskt. Forøvrig anbefaler jeg boka tilbake. Den er informativ og kult skrevet. Akkurat som om jeg skulle ha gjort det selv.

Vibratoren er også den amerikanske sexguruen Betty Dodsons favoritt. Hun har kjørt orgasmekurs for kvinner med den amerikanske utgaven, som ikke er tilpasset det europeiske strømnett, i årevis. Det er Magic Massager og vibratoren er helt identisk.

Uforglemmelig orgasme
Etter min mening burde et hvert hjem ha et godt massasjeapparat, for damene virkelig elsker effekten av det. Og husk at med et godt verktøy blir jobben ordentlig gjort.

Dette apparatet er den første vibratoren jeg noen gang testa, og er grunnen til at jeg i dag driver egen nettbutikk. Det var for 20 år siden, og det ga meg bakoversveis og den kraftigste orgasmen ever. En opplevelse jeg aldri glemte, og som fikk meg til å tenke at dette må jeg bare spre videre, for dette er bra for oss damer.

Perfekt for en kjappis
Ha alltid Magic Massager lett tilgjengelig i senga. Den er perfekt for en kjappis, eller hvis du blir litt utålmodig og ikke helt kommer over orgasmekneika.

Om du har sex på egenhånd eller sammen med en partner funker apparatet like godt. Bare klem det mot klitoris selv om dere knuller. Sitter du oppå kan jeg garantere at det gir rideturen en ny dimensjon. Du kan og bare legge deg oppå det mens han tar deg bakfra. Magic Massager har mange muligheter så det er bare å improvisere.

Kjøp den oppdaterte utgaven – Bodywand Magic Wand – i Cecilie sin nettbutikk her


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: