Ny generasjon sexleketøy

Calla og Tiger fra Fun Factory leverer varene. Kjøp dem i nettbutikken CecilieKjensli.com.

Fun Factory har kommet med en ny generasjon leketøy som er sterkere, bedre og enda finere å se på, med en funksjonalitet som imponerer.

Christine og Tove, to tilfeldige facebook-venner, fikk tilsendt hver sin vibrator. Les deres dom under introduksjonsfilmen.

Christine om Calla G4 Vibes fra Fun Factory

– Det første jeg tenkte da jeg fikk pakken i posten var at vibratoren var utrolig delikat. Mange sexleketøy blir fort skremmende, men denne har myke linjer, i en farge som får meg til å ha lyst til å vise den frem til alle venninnene mine.

Jeg fant fort ut at den var ferdig ladet, så jeg la leketøyet forsiktig inntil klitoris for å prøve ut de forskjellige styrkene. Den var skikkelig kraftig i forhold til forventningene, og jeg trengte ikke å kjøre den på den høyeste innstillingen. Etter få minutter var jeg skikkelig godt fornøyd.

Formen gjør at vibrasjonene treffer både g-punktet og klitoris. Dette har gitt meg utrolig nok flere orgasmer på rad, noe jeg har opplevd som vanskelig med andre vibratorer.

Fordelen med denne er mange. Den er fantastisk fin å se på. Skikkelig delikat, og så har den en bra passform. Vibrasjonene er kraftigere en forventet, men den bråker ikke.
Mange vibratorer høres ut som maskiner, men denne går utrolig stille, og jeg har til og med brukt den på badet med andre i huset, uten at noen har hørt det. Den er og vanntett, noe som åpner for mange muligheter.

Sammenlignet med ”The rabbit” som jeg har fra før, så er denne en nyere, mer stillegående og lettere versjon i mindre format. Den er ikke like ekstrem, men fungerer like bra.

Om du skulle være usikker på om denne vil gi deg orgasme, kan du slappe helt av. Selv er jeg ikke så rask på avtrekkeren bestandig, men denne gjorde jobben godt.

Hilsen Christine


Tove
om Tiger G4 Vibes fra Fun Factory

– Det første som slo meg når jeg fikk Tigeren i hånden, var hvor fin den er. Stilig design, nydelig farge. Veldig innbydende og behagelig. Formen er perfekt. Rillene på innsiden visste jeg kom til å gjøre et bra utslag, sammen med den lille tuppen som skal ligge mot klitoris. Det kriblet i magen allerede før første dans.

Jeg testet de 4 forskjellige vibrasjonsprogrammene i hånden og ble positivt overasket der også. Hullet i håndtaket – the LOOP of LOVE – gjør at den er god å holde, og knappene som skifter styrke og vibrering lett å nå. Det var på tide å teste denne skikkelig.

De deilige rillene og fasongen på vibratoren traff alle de rette stedene. Jeg slo på vibreringen, og den første var konstant og kraftig på full styrke. Den lille tuppen la seg perfekt mot klitoris, og jeg hadde det mildt sagt veldig bra.

Det andre programmet var hakkete og helt rå. Min favorittinnstilling uten tvil. Det tredje var også veldig deilig. Ikke så kraftig, men fin som en myk start. Den siste pulseringen var overraskende. Den starter med rolige bølgevibrasjoner men går raskere og raskere, og så ned til sakte igjen, for så å snu opp til full guffe. Varianten funket perfekt. Den var kjempedeilig.

Når jeg kjente at jeg nesten kom slo jeg over til nummer 2 på sterkt styrke og orgasmene lot seg ikke vente på!

Oppsummert vil jeg si at Tiger er rett og slett en nydelig og deilig sak. Den traff klitoris veldig bra, den traff g-punktet og den var deilig å ha inni meg. Den var lett å bruke, lett å holde, lett å skifte gear med, og den føles helt fantastisk. LØP OG KJØP! Godsaken er virkelig verdt å ha i nattbordskuffen eller under puta.

Hilsen en fornøyd og tilfredsstilt Tove

Les mer om G4-vibratorene til Fun Factory i Cecilie sin nettbutikk

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

, , ,