Piker vin og stang

Cecilie Kjensli

«Vi Menn» var med på jubileums-jentefesten min. Les om hvordan den opplevelsen var.

Rosa morro
ROSA MORRO: Hurra, jeg vant en oppladbar vibrator! (Klikk på bildet)

Tekst og bilder: Peter Nagy / Vi Menn

Denne reportasjen er fra Vi Menn (Nr. 30, 2010). Peter Nagy ble invitert som eneste mann, og blei det no på han? Klart det! ;D

Jeg er i en leilighet på Etterstad i Oslo og her er det deilig trangt. Jeg er eneste hane blant sikkert 100 festkledde damer, musikken er høy og fengende og på bordene ligger delikat fingermat side ved side med et hav av dildoer, klitoriskilere og annen moro.

Vorspielets kanskje mest profilerte gjest, Caroline ”Strippe-Line” Andersen har like godt puttet vibratoren MX-Fighter oppunder skjørtet og nå ser det ut som om hun har det veldig hyggelig med seg selv. Ja, det er så vidt hun klarer å stå på beina. Etterpå virker hun både ør og mør.

Party tickle
IKKE SÅ VELDIG SJENERT: Caroline Andersen konstaterer at sexleketøyene virker helt utmerket. (Klikk på bilde)Jeg fikk orgasme, det er helt sant, kvitrer hun, og når Caroline er glad, da er jeg gla
Cecilie Kjensli, selvtitulert Sexpirator, har invitert til jentevorspiel for å feire at hun har solgt sexleketøy i 10 år. Her skal det skravles og drikkes, og så blir det faglige innslag fra leketøysprodusentene. Cecilie, som også har snakketøyet i orden, skrur opp stemningen.


– Design er viktig, det er ikke likegyldig hvordan sexleketøy ser ut, vi skal jo tross alt stappe dem opp i det aller fineste vi har, sier hun til stormende jubel.

Hun forteller at mange lurer på hvordan man bruker alle de flotte apparatene.

– Da pleier jeg å si at først tar du av deg buksene, sier hun.

Det er nemlig ikke noe hokus pokus. Man skal ikke fokusere så mye på det tekniske:

– Tenk mer på å ha det godt, sier sexperten.

Party Magic
ORGASME-FORFATTER: Maren Kristiane Solli har skrevet «Jenter som kommer», en bok om hvordan man får jenter til å komme. Hun velger seg «Magic Massager» som sitt favoritt sexleketøy. (Klikk på bildet)

Det meste dreier seg rundt klitoris.

– Det er ikke så rart at kvinner er opptatt av å bli stimulert der, for det er hele 8000 nervetråder på klitoris. Til sammenligning er det esten ingen inni, sier Cecilie.

Cecilie introduserer en av bidragsyterne Line Iren Andersen, intet mindre enn designer av de første sexleketøy produsert i Norge.

Line har laget en dildo som ikke har motor, men derimot riktig fasong for økt nytelse. Hun har også designet penisringer, som skal få mannens stolthet til nye høyder.

– Penis blir stivere og ereksjonen holder lenger, og den kan også gi en bedre utløsning, sier Line.

Party mx fighter
DEN FØRSTE VIBRATOREN: – I dag er den en dinosaur, men vibratoren ”MX-Fighter” startet orgasmeraidet og virker fortsatt, forteller Pia Cyren (Klikk på bildet)

Jeg titter meg litt rundt på vorspielet, det er jo damer overalt, og oddsene har vel aldri vært bedre for at en kvinne skal fatte interesse for meg. Jeg er jo eneste mann her. Men jentene har jommen meg en løsning på alt, for nå kliner flere av dem med hverandre.

Min rolle som flue på veggen er i overkant vellykket, men Cecilie kommer med trøst til meg, sjømannens trøst.

– Se på den her, dette er siste nytt i leketøy for menn, den vibrerende blowjob-maskinen Cobra Libre, som både ser ut og høres som en sportsbil, og den suger deg fast, demonstrerer Cecilie med tre fingre i brummende gummimusa. Jøssenam, for en doning, og ikke maser den om at vi skal dra på IKEA heller.

 


Publisert

i

av

Kommentarer

Ett svar til «Piker vin og stang»

  1. Gutt fra Nittedal avatar
    Gutt fra Nittedal

    Ble veldig intrisert etter hva Pia sa om MX-Fighter

    Liker

%d bloggere liker dette: