Premisser for puling

Tøffe Jenter - Heidi Helene

– Hvordan har det seg da at den ene føler seg tilfredsstilt, mens den andre føler seg brukt?

Heidi Helene Sveen aka bloggeren HvaHunSa er en sjeldent tøff dame som ikke er redd for å stikke seg frem. Følg Heidi på twitter.

Å finne en mann som er villig til å stille opp på en liten økt med gjensidig glede har aldri vært noe problem. Problemet er ofte å komme over egne hemninger: Hvordan forsyne seg uforpliktende av fatet uten å føle seg skamfull? La oss snakke litt om one-night stands.

Hva er greia med jenter og one-night stands, egentlig? En undersøkelse viser nemlig at 80 prosent av mennene som ble spurt var positive til one-night stands, men bare 54 prosent av kvinnene var det. Hva kommer det av?

Vel, undersøkelsen kan fortelle at etter å ha hatt et one-night stand opplever mennene økt selvtillit og en følelse av tilfredsstillelse, mens mange av kvinnene rapporterer at de angret på at de hadde blitt brukt. Stopp en halv! Blitt brukt?

Etter frivillig å ha gått til sengs med en mann, så føler kvinnene seg altså brukt! Det er her jeg tenker at noe må være riv ruskende galt med holdningene disse kvinnene har til sex.

Et one-night stand starter gjerne med at to kåte mennesker føler seg tiltrukket av hverandre. Dette vil de på ett eller annet vis forsøke å signalisere til den andre parten. Noen er så direkte at de sier det rett ut. Så langt så godt.

På ett eller annet tidspunkt begynner man å klå på hverandre. Herfra kan det vel neppe være tvil hos noen av partene om hva som skal skje. Det skal pules. Helt frivillig fra begge parter. Hvordan har det seg da at den ene føler seg tilfredsstilt, mens den andre føler seg brukt? Premissene for pulinga er jo like for begge. 

Undersøkelsen viser nemlig noe som bryter med en myte om kvinner og one-night stands; kvinnene ser ikke på den tilfeldige pulinga som en mulig opptakt til et forhold. Så når typen ikke ringer og ber ut på date etterpå, så er det helt greit, ingen blir skuffet.

Den eneste logiske forklaringen jeg kan komme på, er at kvinnene forveksler ”brukt” med ”skuffet”. For det er jo fremdeles slik at mange kvinner trenger mer tid enn menn før de oppnår orgasme, for eksempel. Og det er kanskje fremdeles slik at kvinner jevnt over er for dårlige på det å kommunisere hva de trenger i senga for å bli tilfredsstilt. 

Når opplevelsen ikke lever opp til forventningene, så føler de seg snytt. Til det har jeg følgende å si:

Kjære kvinner. Ikke la sjenanse ødelegge for noe så fantastisk som seksuell nytelse. Når vi vet at det er ingenting menn tenner mer på enn en kvinne som vet å spille ut sin kåthet, så har du alt å tjene på å slå deg løs! 

Ta ansvar for din egen nytelse, og vis ham hva du trenger. Ikke ligg der passiv i håp om at han skal gjette seg frem til det. Stakkaren har større sjanse til å vinne i lotto, enn til å finne frem til akkurat det DU liker i senga.

Og vil du gjøre det ennå enklere for deg selv, så ta med en venn! Den som ennå ikke har funnet frem til en vibrator som på himmelsk vis skyter fart i orgasmeproduksjonen, har rett og slett ikke lett godt nok. Så hva venter du på? Det er tross alt bare sex!

Forsyner du deg uforpliktende av fatet? Legg gjerne igjen en kommenta nederst på siden.


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: