Verdens vakreste sexleketøy

Sexleketøy Lelo Vibrator

Se video av de eksklusive design-leketøyene Soraya, Isla og Aila fra fantastiske LELO.

Jeg elsker LELO! Ja jeg gjør virkelig det, og det er kanskje ikke så rart? Bare se på videoen av den nye vibratorserien – Insignia – som oser av luksus og har alle de kvalitetene vi ønsker av et sexleketøy. Har du sett noe så stilig før? Det tror jeg ikke. Ikke jeg heller.

Kjøp luksusvibratorer fra Lelo her

Artikkelen fortsetter under videoen.

Så hva er det som er så fett med lille Alia, mellomstore Isla og rabbitvibratoren Soraya bortsett fra det fantastiske utseende, og at de kommer i flere farger?

• Vibratorene vibrerer sterkt, med flere vibrasjonsprogrammer å velge i mellom.

• De bråker virkelig ikke. Bare summer deilig.

• Vibratorene er oppladbare og gir 4 timer nytelse, med standby opptil 3 måneder.

• De er helt vanntette og er laget av hudvennlige materialer.

• Og de kommer i lekre gavebokser med garanti, brosjyre, lader og oppbevaringsetui.

Om du vil unne deg litt luksus, eller kanskje bare overraske eller skjemme bort kjæresten, vil dette være gaven også du får mye igjen for. Ikke det at man skal gi for å få, men det er jo gøy å være gavmild.

Alle jeg har vist disse herlighetene til har blitt overrasket og helt fra seg av begeistring. Og når vibratorene i tillegg leverer varene, blir pulingsen garantert en fest.

Suksessrike svenske LELO har siden 2003 gjort kvinner verden over lykkelige pga. sine funksjonelle og stilfulle nytelses-objekter. De er for tiden den ledende merkevareprodusenten av sexleketøy, og det er det en grunn til. LELO begeistrer både damer og menn.


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: