Ja takk, begge deler


– Vi var bare gode venninner, men vi utforsket kroppene våre sammen. Hun tok på sin, og jeg på min.

Hun beskrives av sinne venner som søt, saftig og full av overraskelser. Kreative Jeanette (25) tiltrekkes av kvinner og menn, noe som i dag er helt uproblematisk. Slik har det ikke alltid vært.

– Det var allerede i 13 års alderen at jeg begynte å legge merke til mine egne reaksjoner, og andre jenter. På den tiden holdt jeg det naturlig nok for meg selv, det var ille nok at jeg ble mobbet for utseende, om jeg ikke skulle kaste bensin på bålet ved å fortelle at jeg var tiltrukket av jenter også. Men da jeg fikk en ny venninne et år senere, begynte ting å skje.

Vi var bare gode venninner, men vi utforsket kroppene våre sammen. Hun tok på sin, og jeg på min. Det var da jeg ble hundre prosent sikker på det; ja takk, begge deler. Jeg fortalte det til noen av de nærmeste men de bare fnøs av det og sa at det bare var en periode. Jeg skal si den perioden har vart lenge. Nå er jeg 25 og blir like tiltrukket av jenter i dag.

Smittsom jeg?
Det å være bifil skulle man egentlig tro var ganske enkelt. Men den gang ei. Til og med i 2011 er det vanskelig å bli akseptert helt hvis man har en annen legning enn heterofil. Fra jeg var 13 til 18 holdt jeg det så og si helt for meg selv, men det føltes ikke riktig å skjule hvem jeg egentlig var. Da jeg endelig tok motet til meg og fortalte det til mine daværende klassevenninner, kom reaksjonen deres litt som et sjokk, men mest som en skuffelse.

Jentene trakk seg unna meg, som om jeg var smittsom. De var redde for å bytte klær i garderoben sammen med meg, redde for å gi meg en klem, fordi de trodde at siden jeg var bifil, så likte jeg alle jenter. Det tok lang tid før jeg fikk de til å forstå at det ikke var slik det fungerte.

Det  var ikke før i 2005 da jeg traff min beste venn, at jeg turte å være meg selv hele tiden. Det at han var homofil og møtte hverdagen med hevet hodet, gjorde at jeg turte det samme. Og jeg angrer ikke et sekund. I dag har jeg kontakt med mange vakre jenter, som jeg kan være åpen mot, og de med meg. Og jeg skal ikke legge skjul på at jeg er en smule forelsket.

Sjalusi og diskusjoner
Jeg har i de senere årene vært i et forhold med en kjempe flott mann, men vi møtte på store problemer grunnet min seksualitet. Han likte ikke homofile, lesbiske eller bifile i utgangspunktet, og dette visste jeg ikke i begynnelsen. Ikke før jeg fortalte han at jeg selv var det.

Det ble sjalusi og diskusjoner, som tok sitt av forholdet og kreftene våre. Mye fordi han ikke forstod, tror jeg, og at han mente det ikke var riktig at jenter skulle like jenter. Han kom til og med den uttalelsen at hvis jeg noen gang ble sammen med en jente så fortjente vi ikke å bli foreldre. Så det har ikke bare vært uproblematisk å være bifil. Men det har gjort meg sterkere i troen på meg selv.

Flere valgmuligheter
Fordelen ved å være bifil er at man har flere valgmuligheter. For meg er det helt naturlig, og hvis jeg treffer på noen som har fordommer eller er uvitende om akkurat det, så forteller jeg de gjerne mer. Ulempen er at man kan miste de man trodde var venner, fordi de er redde for det de ikke selv vet noe om.

Det kom som sagt som et sjokk for mange da jeg sto frem som bifil, og jeg fikk mye tilbakemeldinger, mye negativt men noen positive, og det var de positive jeg valgte å legge merke til. Jeg tror det er lettere å kunne stå frem som bifil i større byer, men når man kommer fra et lite tettsted som de fleste kjenner hverandre, så er det mer fordommer. Men i dag sitter jeg her som åpen bifil og stolt av det. De hindrene og den motgangen jeg har møtt har gjort meg til den jeg er i dag. Og jeg tror ikke jeg vil forandre på det.

Seksuell skorpion
Sexleketøy er noe man kan bruke sammen med partneren og alene. Det er ingen skam i å verken ha eller bruke sexleketøy, tvert i mot. De kan være med på å tilføye spenning og ekstra nytelse hvis man bruker de sammen med partneren sin. Jeg bruker selv slikt når jeg er alene, for jeg er en veldig seksuell skorpion. Enkelte leketøy har du bare en liten stund mens andre blir værende lengre, litt slik som forhold, med unntak av alle intrigene.

Calla C4 og Paul & Paulina G4 er to flotte leketøy som jeg mer enn gjerne kunne tenke meg! Man skulle kanskje ikke tro at farge og design skulle ha så mye å si i et slikt tilfelle, men jeg vil heller ha noe lekkert og fargerikt i skuffen enn noe naturtro i duse farger. Ikke misforstå gutter, det betyr bare at jeg foretrekker hele pakken.

Klikk og se Jeanettes sexleketøyfavoritter.Saken fortsettetter filmsnutten.

Kjøp eller les mer om de fargerike vibratorene fra Fun Factory her

Beste sextips
Prøv forskjellige steder, sex behøver ikke å bare foregå i sengen. Prøv i bilen, på stuegulvet, på kjøkkenbenken, i badekaret,i skogen tilogmed i båten. Av erfaring så vet jeg at den lille ekstra spenningen setter kroppen i spenn og alt blir ekstra pirrende.

Takk til Jeanette for hennes viktige og flotte bidrag. Pakke er på vei i posten! ;D

Har du lyst til å være Månedens forbilde? For å få en realistisk forståelse av sex er det viktig at vi lærer av hverandres erfaringer. Om du vil være med på å gi kvinnelig seksualitet et ansikt, er det bare å kontakte meg – Cecilie Kjensli – for en uformell samtale. Som takk får du velge deg et sexleketøy fra nettbutikken.  Send meg en mail med noen linjer om hvem du er nå.


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: