Glitterfitter


Synes du underlivet er for lite glamorøst? Det finnes selvsagt en løsning – den heter vajazzling.

I gamle dager holdt det at man hadde sex – og man kom seg lett forbi “hindringer” som litt ekstra hår her og der. I dag er det nærmest opplest og vedtatt at underlivet skal barberes eller vokses, før man i det hele tatt kan tenke tanken på litt hanky panky.

Men det stopper altså ikke med å være glatt. Nå kan du også glitre – ved å jazze opp underlivet med litt vajazzling.

Va-hvafor noe, sa du? Vajazzle står for “vagina bedazzle”, og går ut på at man limer (!) glitrende steiner på huden over kjønnsleppene, eller nærmere bestemt på vulva, som det så fint heter på fagspråket.  Mønsteret bestemmer du selv, og et kjapt googlesøk viser hvor du kan bestille ”gjør det selv”-pakker på nettet.

For spesielle anledninger

I Norge er det foreløpig kun Bare Clinic i Stavanger som tilbyr vajazzling. Til den nette sum av 150 kroner får du limt på Swarowskisteiner etter en brasiliansk eller vanlig bikinivoksing.

– Vi solgte vår første vajazzling i april, etter det har etterspørselen vært økende, forteller daglig leder Guro Høgås, som anslår at gjennomsnittskunden er rundt 25 år.

Du kan ikke regne med at ”smykkene” sitter på mer enn 3-5 dager, så her snakker vi spesielle anledninger.

– Vi merker faktisk at kundene blir litt forelsket i vajazzlingen sin, forteller Høgås.

Men trenger vi virkelig å lime glitter og fjas mellom beina for å føle oss mer attraktive?

Diskokule mellom bena

Svaret er ja, ifølge skuespiller Jennifer Love Hewitt. Hun var kjendisen som introduserte trenden for alvor, under talkshowet ”Lopez Tonight” . Etter et samlivsbrudd følte Love Hewitt for en forandring – og valgte derfor å fjonge seg litt ekstra mellom beina.

– Det ser ut som en liten diskokule der nede, sa Love Hewitt – og røpet at utsmykningen hadde falt i smak hos hennes private publikum.

– Jeg har ikke fått noen klager, gliste skuespilleren.

Men er det helt trygt å lime ting fast i underlivet? Nei, har den amerikanske gynekologen Suzanne Merrill-Nach uttalt til magasinet Time.

–  Ved å putte lim på nyvokset hud, så skaper du grobunn for bakterier, sier gynekologen. Hun råder potensielle ”vajazzlere” til å forsikre seg om at salongen har god hygienisk standard, og til å vente med å klistre på steiner til et par dager etter voksingen.

Nøye med hygienen

Guro Høgås ved Bare Clinic understreker at de er svært nøye med hygienen.

– Før vi setter på en vajazzling desinfiserer vi området og renser det godt. Krystallene kommer ferdig pakket som vi åpner når vi skal påføre kunden. Det er sjelden vi setter krystallene veldig nærme kjønnsleppene, men heller opp mot magen og bikinikanten,  forteller Høgås.

PS: Tro ikke at glam og glitter på tissen kun er forbeholdt damer. Neida. Nok et kjapt nettsøk viser at gutta også har muligheten til å pynte rundt pikken – og dette kalles visstnok “pejazzling”.

Men om han kommer hjem med stasen full av glitter, da er det kanskje på tide å innse at det egentlig ikke er deg han vil pynte seg for …


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: