Orgasme på Trekant


Orgasme-prøvekaninen til NRK Trekant er stolt av egen innsats, og imponert av TV-programmet.

– That’s an orgasm, sa den amerikanske sexologen Carlin Ross, til Trekants programleder Johanna, etter orgasmedemonstrasjonen i beste sendetid. Johanna hadde nemlig ikke lyst til å brette seg ut på TV selv, så det kom litt overraskende på Ross at hun ble spurt om å være vikar.

I bloggen Carlin Ross har
sammen med orgasmeguru Betty Dodson, kan du lese om hvordan de rutinerte damene opplevde hele TV-innspillingen, hva de tenker om seksualopplysning, og om hvordan Ross klarte å ri orgasmebølgen med TV tilstede.

I dag er de amerikanske damene overbegeistret og stolte, over å ha bidratt til dette TV-historiske øyeblikket. Og at det var NRK Trekant som turte først, er utrolig stas. Se orgasme-episoden til Trekant her

Gratulerer og takk til alle de involverte! Dere gjør en kjempejobb i seksualopplysningens navn!

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top