Orgasme på Trekant


Orgasme-prøvekaninen til NRK Trekant er stolt av egen innsats, og imponert av TV-programmet.

– That’s an orgasm, sa den amerikanske sexologen Carlin Ross, til Trekants programleder Johanna, etter orgasmedemonstrasjonen i beste sendetid. Johanna hadde nemlig ikke lyst til å brette seg ut på TV selv, så det kom litt overraskende på Ross at hun ble spurt om å være vikar.

I bloggen Carlin Ross har
sammen med orgasmeguru Betty Dodson, kan du lese om hvordan de rutinerte damene opplevde hele TV-innspillingen, hva de tenker om seksualopplysning, og om hvordan Ross klarte å ri orgasmebølgen med TV tilstede.

I dag er de amerikanske damene overbegeistret og stolte, over å ha bidratt til dette TV-historiske øyeblikket. Og at det var NRK Trekant som turte først, er utrolig stas. Se orgasme-episoden til Trekant her

Gratulerer og takk til alle de involverte! Dere gjør en kjempejobb i seksualopplysningens navn!


Publisert

i

,

av

%d bloggere liker dette: