Ufortjent dårlig rykte

Reklamebilde for Billy Boy-kondomer


Du er så kåt at du ikke vet hvor du skal gjøre av deg. Noe som passer fint siden han er i ferd med å rive av deg klærne. Men en ting mangler.

Kondom. Regnfrakk. Gummi. Kjært barn har mange navn, og akkurat dette «barnet» er ekstra viktig, siden det gjør at du ikke trenger å få noen selv.

Derfor stopper du litt, og spør: Har du …? Han rister på hodet, sier at «det er ikke så farlig, det er best uten uansett», og fortsetter tafsinga uten å bry seg noe mer om den saken.

Med mindre dette er kjæresten din eller en gjennomtestet pulevenn, så er det bare en ting å gjøre: Kryss beina.

For kondomet er nemlig single jenters beste venn. For det første sørger den for at du ikke får en skrikerunge med han du håper skal forsvinne fra leiligheten din så fort du har fått det du vil. For det andre så slipper du å bekymre deg over kjønnssykdommer. Klamydia kan gjøre deg steril om du ikke oppdager det, herpes er noe dritt og selv om du kan leve lenge med HIV, så er det absolutt ikke noe du vil utsette deg for. Punktum.

Kondomet har ufortjent dårlig rykte på seg for å være klønete og gjøre sexen litt kjipere. Til det er det bare en ting å si: Not true!

Det tar kun ett par runder i senga for å venne seg til bruken, og etter det blir det rutine å smette den på før dere fortsetter. En ekstra bonus er at jo lenger dere venter med å kle på junior, jo lenger tid bruker dere på forspillet. Og for å få valuta for penga, så bør dere jo holde på ekstra lenge!

Klager han over at du ønsker å ta vare på helsa di, så er han vel strengt tatt ikke verdt å pule heller? Da er han bare dust, og de er like greit å holde unna senga di uansett.

De fleste gutter lar forresten ikke et tynt lag med gummi stå i veien for et bra ligg. En kompis som er over snittet glad i damer og sex, forteller at han synes det er kult med damer som passer på at de kun ligger igjen med orgasme – IKKE klamydia. Og at han uten å nøle river på seg joggebuksa og løper til nærmeste åpne sjappe midt i forspillet, om det viser seg at nattbordsskuffen er tom for beskyttelsesutstyr.

– Det er sånn ekte mannfolk gjør, understreker han.

Og det har han søren meg rett i.

Ekte, tøffe kvinnfolk, sånn som deg og meg, trenger heller ikke synes det er flaut å kjøpe kondomene sjøl. Det viser bare at du har et sunt sexliv og er ansvarlig, før du slipper alle hemninger løs.

Karen i kassa på 7-11 bryr seg garantert null om du hamstrer inn kondomer halv fire natt til lørdag, hånd i hånd med nattens erobring. Han er muligens misunnelig, siden du skal hjem og ha deg ti digge ligg før neste innkjøp.

Og til slutt: Bruker du og sexkompisen din kondom, så behøver du heller ikke skape potensielt klein stemning ved å fortelle at du har hatt deg med en annen kar siden forrige gang!

Kjøp kondomer her, så er du på den sikre siden 🙂

Les også:


Publisert

i

,

av

Kommentarer

2 svar til «Ufortjent dårlig rykte»

 1. Brage Winther avatar
  Brage Winther

  Kondomer er Singles** beste venn

  Liker

 2. Boyman avatar
  Boyman

  Flott artikkel. Hvor er det blitt av reklamene for preventiver? I 70-årene så jeg svære plakater med reklame. Det var gjerne den blide ståpikken som trakk en gummi over hodet. Nokså rett fram den gang. Husker jeg kom hjem fra en lengre tid i utenriksfart og disse svære plakatene på husvegger o.a. virket svært frigjort på meg.
  I disse tider med clamydia og HIV etc. bør vel helsevesen og forretningslivet gå sammen om mer reklame hvis man mener det har noen påvirkning, da.

  Liker

%d bloggere liker dette: