Ny elegant sexleketøyserie

Kjempefine og dødsdeilige! Vibratorene fra Je Joue er verdt pengene. Elsk!

Mye vil ha mer, og det få du med den nye serien fra det Londonbaserte og prisvinnende sexleketøymerket Je Joue. Og hva menes med mer? Mere stimuli så klart. Nå er det ikke sånn at alle foretrekker sterke vibrasjoner, men det kan være godt å ha noe å gå på, og det har disse lekkerbiskenene.

Je Joue jobber ut ifra tanken om at vi alle er unike, og har laget en serie hvor alle bør finne et leketøy som passer. De forskjellige formene er ikke nyskapende i seg selv, hvilket er helt greit. De erotiske leketøyene har etter hvert standardisert seg ut i fra kroppens anatomi, og behovene som skal dekkes.

 

Kjøp eller les mer om sexleketøyene til Je Joue her

Scroll nedover og les hva som kjennetegner de forskjellige modellene. Penisringen og det lille egget kommer om få uker.


Magiske ører

Det spesielle med Fifi Rabbitvibrator, som gjør at den skiller seg ut fra mengden, er de lange ørene og avstanden i mellom disse. Klitoris blir liggende i mellom, og du vil få massasje fra begge sider, noe som kjennes deiligere ut en rett på. Vri litt fram og tilbake, og kjenn hva de magiske ørene kan gjøre for deg.


Justerbar G-punktvibrator
Er du på jakt etter den perfekte G-punktvibrator vil G-Ki G-punktvibrator neppe skuffe. Den er utviklet i samarbeid med sexologer og helsearbeidere, og går for å være den beste.


Smart og elegant løsning
Vaginakulene Ami består av tre sett med kuler av forskjellig vekt. Poenget med vaginakulene er å bytte de ut etter hvert som du får bedre kontroll på muskulaturen. Start med den enkle som er lettest, og bytt til en av de doble når du trenger mer motstand.


Elegant og enkel
Uma Vibrator er den perfekte vibrator for nybegynnere, eller for deg som foretrekker enkle løsninger. Smett den inn mellom bena, uavhengig hvilken stilling, og la de heftige vibrasjonene gjøre resten av jobben for deg eller din kjære.
Kjøp eller les mer om Uma her

 


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: