Sex uten følelser, takk!

naken mann
De møttes klokka 03. Han var 7 år yngre, og kroppen sto til en åtter. To timer seinere sovnet hun – nypult og fornøyd.

Som venninna mi sa: «Vi kommer aldri til å møtes igjen, men der og da trengte jeg virkelig et godt knull! Og da synes jeg det var helt fint å ha meg med en ung fyr med en deilig, veltrent kropp!»

Kun sex
Etter et lengre forhold med dårlig sex, beviste onenighteren at kroppen fortsatt funka. Og etterpå slapp hun å prestere noe som helst – annet enn å takke pent for seg og lukke døra til hotellrommet.

«Det siste jeg vil akkurat nå er å bruke masse energi på følelser og styr», konkluderte hun.

Grip sjansen
Ei annen venninne dro nysingel på sydentur, og kom hjem noen deilige erfaringer rikere og med ekstra selvtillit fordi hun skjønte at hun fremdeles hadde draget.

Vibratoren svikter aldri single jenter (med mindre den går tom for energi), men av og til har man rett og slett behov for kropp og pikk. Og hvorfor i alle dager skal vi ikke kunne kose oss når sjansen byr seg?

Dine behov
Husker du å beskytte deg, så er det bare å kjøre på – så lenge du gjør det for å tilfredsstille dine egne behov. Litt av poenget med å være singel er jo at man ikke har noen forpliktelser, og kan ta livet som det kommer, bokstavelig talt.

I den romantiske komedien «What’s your number» oppsøker hovedpersonen alle hun har pult før, fordi et eller annet dustete dameblad hadde skrevet at jenter med mer enn 20 sexpartnere ikke ville bli gift. Derfor gikk hun gjennom «lista» for å se om det var noen hun kunne prøve seg på for andre gang.

Til det er det bare en ting å si: Dropp den teite listeføringa!

Uforpliktende gøy
Hvem bryr seg om hvor mange ender opp med å ha hatt seg med? Uforpliktende pulings handler om å ha det gøy og nyte uten følelsesmas, ikke om matte. Det viktigste er at du blir fornøyd og tilfredsstilt.

Miranda i «Sex og singelliv» kom til 43, noe som bare fikk typen Steve til å le. Han hadde hatt seg med mange flere, og kunne ikke brydd seg mindre om hvem dama hadde vært bortpå før ham.

Sånn skal det være i virkeligheten også. Men det er en ting som må gjentas til det kjedsommelige:

Husk kondom! Da kan du også drite i eventuell fylleangst dagen etter – siden du ikke sitter igjen med hverken en unge eller kjipe sykdommer. Sexen blir heller ikke dårligere med kondom. Om han kommer med klassikere som at «det er som å spise sjokolade med papiret på», finn deg en annen å hoppe til køys med. Greier han ikke å forholde seg til gummi på pikken, så er han sannsynligvis crap i senga uansett. Og da blir jo hele vitsen borte …


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: