Sex i New York

Tekst: Cp-redaksjonen. Foto: The New York Times


New York er en kul by, hvor man ikke er redd for å snakke om sex. Og det dere, er en viktig egenskap!

– Well, in New York, people like to fuck! Min homofile kompis så meg gjennom mørke solbriller, og gliste bredt. Vi var på shopping Downtown, og snakket om forhold og monogami.

– Tonight we’re gonna get you laid! proklamerte han høyt og tok en slurk av milkshaken. Ikke snakk om at hans single venninne skulle dra hjem fra New York uten å ha fått seg noe!

Selv hadde han lenge vært i fast forhold, og akkurat nå var kjæresten hans utenlands med jobben.

– We trust each other, but hey, I can’t control what he’s doing over there. And it doesn’t really matter either,  fortalte han.

Om han virkelig er så avslappet i forhold til utroskap, når alt kommer til alt, det er vanskelig å si. Men det var noe herlig befriende med å snakke med folk fra New Yorks fargerike homomiljø. Der var det ingen som pakket det inn, men sa det høyt og ofte: Puling er deilig og gøy, og noe man burde gjøre så ofte som mulig!

Noen dager senere spiste jeg middag på en fortauscafe i homsebydelen Chelsea. Foran meg satt det to menn på date, og jeg lurte på om det var den første eller tredje. For det var tydelig at de ikke kjente hverandre godt, men samtalen var juicy. For innimellom heftig klining, var temaet selvsagt pulings.

– I can’t stick to just one guy. I’m not made that way, proklamerte nummer en, mens nummer to så ham dypt inn i øynene.

-As a matter of fact, I’m seeing someone else right now, la nummer en til. Nummer to svarte med å ta et godt grep rundt nakken hans, og innlede nok en lidenskapelig klineseanse.

– Sex is really important to me, fortsatte nummer en, og nummer to nikket ivrig. Så gikk de over til å snakke om hvordan de likte å knulle – gi eller ta? Da betalte jeg regningen, blunket mot nabobordet og håpet de fikk seg en skikkelig god omgang til slutt.

Tilbake på hotellrommet, hvor naboene holdt på så TV-en min ristet, så funderte jeg litt over middagssamtalen jeg skamløst hadde smuglyttet på.  Det var forøvrig det nærmeste jeg kom til sex i løpet av besøket mitt, men det er en annen sak.

Her kunne noen og enhver hatt litt å lære, tenkte jeg. Poenget er å ha baller nok til å være åpen og ærlig om hva man er ute etter – det være seg som singel eller i et forhold. Så lenge nummer en ikke la skjul på sitt syn på monogami og sex og forhold og dating, så visste nummer to meget godt hva han gikk inn i ved å fortsette leken.

For vi er skapt forskjellige – og hva vi vil avhenger også mye av hvor vi befinner oss i livet akkurat nå. Noen er ikke klare for å slå seg til ro, og vil pule rundt. Andre er ute etter kjæreste, og får ikke noe ut av tilfeldig sex. Begge deler er selvsagt helt greit! Og er du klar på hva du vil, og sier som det er, så slipper du potensielt pes senere.

Mine homo- og transevenner i New York var i hvert fall ikke redd for å si det rett ut. Og ære være dem for det!

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top