5 måter orgasme kan redde liv

Sprutorgasme
Orgasmen har stor betydning for kroppen, og kan være nøkkelen til et langt og bedre liv.

Har du noensinne hatt en så travel uke at du har glemt å få orgasme? I motsetning til mye annet som er gøy eller bra for deg – så kan du aldri ha for mange orgasmer.

1. Orgasmer er bra for kvinnens underliv

Kvinner som har orgasmer under menstruasjonen reduserer risikoen for å få endometriose  – en potensielt farlig tilstand som kan føre til at du ikke blir gravid  – med halvannen gang.

2. Orgasmer hjelper mot smerter

En orgasme kan mer enn fordoble kvinners toleranse for smerter, i følge en ny studie. Det virker troverdig, ettersom vi fra før vet at orgasmer mer enn fordobler din toleranse for sure sjefer, og rot som ligger og slenger.

3. Orgasmer kan forebygge hjerteinfarkt

Undersøkelser viser at orgasmer senker blodtrykket. Og vi vet jo alle hvordan høyt blodtrykk kan føre til hjerteinfarkt. Ikke bare roer orgasmene ned de elektriske impulsene som får hjertet til å løpe løpsk, orgasmene kan også kurere hikke.

4. Orgasmer kan bidra i behandlingen av depresjoner og avhengighet

Det høres kanskje drøyt ut, men forskere hevder at evnen til å aktivere hjernens lyst-senter bare ved å stimulere brystvortene har heldige konsekvenser utover det åpenbare: Det å kunne frembringe vellyst ved å ta på seg selv kan erstatte det å søke dopaminrush på andre og mindre heldige måter, som å bruke dop eller spise snop.

5. Orgasmer brenner kalorier

En orgasme kan svi av 200 kalorier, gitt at du legger ned 30 minutter med energisk innsats. Det høres kanskje mye ut, men hvis du sammenligner disse hånd- og kroppsbevegelsene med å løfte vekter i 30 minutter, så er vel valget ganske enkelt?

Kilde: The Nest

Klar for en kjappis? Se sexleketøybutikken til Cecilie Kjensli her

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top