5 måter orgasme kan redde liv

Sprutorgasme
Orgasmen har stor betydning for kroppen, og kan være nøkkelen til et langt og bedre liv.

Har du noensinne hatt en så travel uke at du har glemt å få orgasme? I motsetning til mye annet som er gøy eller bra for deg – så kan du aldri ha for mange orgasmer.

1. Orgasmer er bra for kvinnens underliv

Kvinner som har orgasmer under menstruasjonen reduserer risikoen for å få endometriose  – en potensielt farlig tilstand som kan føre til at du ikke blir gravid  – med halvannen gang.

2. Orgasmer hjelper mot smerter

En orgasme kan mer enn fordoble kvinners toleranse for smerter, i følge en ny studie. Det virker troverdig, ettersom vi fra før vet at orgasmer mer enn fordobler din toleranse for sure sjefer, og rot som ligger og slenger.

3. Orgasmer kan forebygge hjerteinfarkt

Undersøkelser viser at orgasmer senker blodtrykket. Og vi vet jo alle hvordan høyt blodtrykk kan føre til hjerteinfarkt. Ikke bare roer orgasmene ned de elektriske impulsene som får hjertet til å løpe løpsk, orgasmene kan også kurere hikke.

4. Orgasmer kan bidra i behandlingen av depresjoner og avhengighet

Det høres kanskje drøyt ut, men forskere hevder at evnen til å aktivere hjernens lyst-senter bare ved å stimulere brystvortene har heldige konsekvenser utover det åpenbare: Det å kunne frembringe vellyst ved å ta på seg selv kan erstatte det å søke dopaminrush på andre og mindre heldige måter, som å bruke dop eller spise snop.

5. Orgasmer brenner kalorier

En orgasme kan svi av 200 kalorier, gitt at du legger ned 30 minutter med energisk innsats. Det høres kanskje mye ut, men hvis du sammenligner disse hånd- og kroppsbevegelsene med å løfte vekter i 30 minutter, så er vel valget ganske enkelt?

Kilde: The Nest

Klar for en kjappis? Se sexleketøybutikken til Cecilie Kjensli her


Publisert

i

av

Tags:

Kommentarer

Ett svar til «5 måter orgasme kan redde liv»

  1. Kalle avatar
    Kalle

    I mitt neste liv vil jeg være kvinne. Så mange flere sexfølsomme punkter. Mannen har ett, kanskje to om man regner med anus mens kvinnen har to bryster, klitten, kjønnsleppene, g-punktet (noen snakker også om et a-punkt) og anus. I tillegg har hun gjerne evnen til flere orgasmer eller som artiklen her sier, en sammenhengende orgasme på 30 minutter. Kinsey skrev i sin tid om 7 minutter for en mann å rekke fram til orgasmen som varte under 30 sekundå J eg husker at i min mest kåte alder, sånn 17- 20 år gammel, måtte jeg ta en pause før neste knull eller frøken Høyre. Så hvem er det sterke kjønn?

    Liker

%d bloggere liker dette: