Står til terningkast 6!

Cupid

Dette leketøyet gir orgasme selv når du ikke er kåt – på laveste styrke.

Hilde (31) har testet rabbit-vibratoren ”Cupid” for Cpunktet.no. Her er hennes anmeldelse.

– Yaj! Jeg ble veldig glad for å finne en rabbitvibrator i pakken, for det er en evighet siden jeg hadde en i hånden, etter et anfall av å kaste alt sexleketøy som så billig ut. Jeg mener nemlig bestemt at alle damer bør ha en rabbit og en wand i skuffen, men rabbiten har altså vært savnet i min skuff en stund og jeg har smugønsket meg en mer «up to date» erstatter.

Det første som slår meg er at emballasjen er fin, en fresh boks som enkelt knekkes åpen og som er vattert inni og kan brukes til å oppbevare leketøyet i hvis man ønsker det. Oppi esken ligger en liten og nett rosa vibrator som er deilig å ta på, en silkepose til å ha den i og en liten lader. På null komma svisj har jeg lagt leketøyet til lading og foreløpig elsker jeg det.

Så var det bruken, jeg er i utgangspunktet litt skeptisk til at leketøyet er såpass lite. Er det futt nok i det, liksom? Jeg bor da også i kollektiv og bestemmer meg for å teste det en dag det er folk hjemme. Jeg er ikke en gang særlig kåt, jeg er forkjøla og bare fysen på en kjapp en.

Jeg fortsetter å elske dette leketøyet. Det er nemlig utrolig deilig å holde i hånden, jeg blir nesten litt ko-ko og må stryke og ta litt på det før jeg setter i gang. Det smetter på plass, er utrolig lydløst og har tre enkle knapper å forholde seg til, merket minus, null og pluss.

Med null-knappen i midten skifter man vibrasjonsprogram med et enkelt trykk, og de andre to er for å regulere styrken. Jeg merker meg at det er mange heftige vibrasjonsprogrammer her, men bestemmer meg for å sette leketøyet på prøve. Lav styrke og enkleste program.

Jeg finner raskt en utrolig grei teknikk med dette leketøyet. Selv om vibratoren er på laveste styrke er det liksom bare å holde i håndtaket på det og vippe det litt opp og ned, noe som får kilefingeren til å treffe litt sånn annenhver gang. Det er som å holde i en liten myk sjøhest som liksom duver opp og ned i… øh, havet mitt. Og vips, knips kommer orgasmen bølgende.

Hva kan jeg si? Dette leketøyet gir orgasmeselv når du ikke er kåt, og på laveste styrke. Løp og kjøp, Cupid er en liten rakker som står til terningkast 6!

Jeg blir faktisk litt kåt av å skrive om det, kjenner jeg, det sier vel sitt.

Hilde

 


Publisert

i

av

%d bloggere liker dette: