Sexleketøy-gaven til kona

Orgasme-400x270

Jeg kjente igjen alle stønnene før hun nådde klimaks. Men de var sterkere og flere, og de kom fortere denne gangen.

Teksten er skrevet av ”Brutus” – en fornøyd kunde som ga en Smart Wand til kona.

Her forleden kveld kom jeg hjem fra Posten med en pakke under armen. Min kjære fru antok det var noe til firmaet siden den hadde adresse dit. Jeg hadde åpnet den i bilen for å se at det var den fra din nettbutikk, og tok samtidig av ytterpakningen så bare den delikate Lelo esken lå igjen.

Fruen lyste opp som et stjerneskudd på nyttårsnatta da hun gjenkjente logoen, hun fikk jo en rabbit for en tid tilbake og den har vært med på en del dobbel-dater for å si det sånn, kaninen og jeg.

Med tindrende øyne som en unge, åpnet hun lokket og kikket nysgjerrig på den litt spesielle innretningen inni. «Å dæven, den var stor» sa hun og antok vel at det var en litt spesiell dildo. «Få jeg inne denne?» spurte hun og så på meg.

Jeg hadde tatt noen «grunnkurs» på youtube og siden din, for jeg hadde jo kjøpt den omtrent ut av senga di, basert på det intervjuet du hadde i VG. Min deilige kone ble litt matt i blikket og fikk denne helt spesielle gløden jeg bare elsker å se, da jeg fortalte hva det var.

Mens tv- bildene bombarderte rommet, satt vi spent å ventet på blinkingen av Insignia knappen skulle gi seg. Da den så gjorde og signaliserte at den var fulladet , trakk fruen i lettere antrekk og forsvant inn på naborommet og en gedigen sovesofa vi har der. Hun ville teste ut litt finesser, mens jeg bedrev litt forefallende et par minutter.

Da jeg kom inn i rommet igjen hørte jeg allerede den pulserende lyden fra Smart Wand som blandet seg med små klynk fra kvinnen i mitt liv. I det halvmørke rommet så jeg hvordan min kjærte hadde oppdaget en av Smart Wands «programmer» som tydelig falt i smak.

Klynkene gled over i stønn og jeg så hvordan musklene i de deilige lårene hennes spente fra mot madrassen og skjøt underlivet henne opp i møte med den delikat rosa saken. Hun hadde funnet ut av Sense Touch og jeg så hvordan hun utnyttet denne fantastiske oppfinnelsen til sin vibrerende glede.

Jeg satte meg i en lenestol og bare så på hvordan min kjære lot seg henfalle inn mot Smart Wands pulserende og kraftige motor. Den dype durelyden drev min kjære raskt mot en orgasme. Brystene hennes hevet seg mens hun hev etter pusten og jeg nøt å se hver kvadratcentimeter av den nakne kroppen hennes.

Jeg kjente igjen alle lydene og stønnene som dukker opp før hun når klimaks. Men de var sterkere og flere, og de kom fort denne gangen. Hun støtte det våte kjønnet mot det dirrende hodet og med en stort stønn på utpust, drev Smart Wand henne over kanten mens hun kastet seg rundt i sengen.

Jeg nøt i langdrag forestillingen og fikk se hvordan musklene spilte i kroppen hennes og påførte min elskede de deiligste nytelser. «Å, for en herlig gave» stønnet hun. Jeg krøp ned på sengen til henne, mens orgasmen ristet underlivet hennes i små etterskjelv. Hun var våt, åpen og «nyforelsket», i VÅR nye lekekamerat.
____

Vibratoren kommer i to størrelser, og flere farger. Kjøp Smart Wand i nettbutikken min her.

Smart Wand


Publisert

i

,

av

Tags:

%d bloggere liker dette: