Drømmer om oralsex

Hva gjør du hvis typen ikke liker oralsex, verken gi eller få, fordi han forbinder det med noe skittent, med tanke på hva vi til daglig bruker kjønnet til – både foran og bak?

Spørsmålet fikk jeg på mail fra en jente som var fornøyd ellers, men som ikke klarer å legge fra seg drømmen om deilig munnsex. Jeg la ut spørsmålet på facebook, anonymt selvfølgelig. Her er svarene jeg fikk:

 – Alt som er skittent kan vaskes rent med vann, hvorfor ikke involvere han i vaske prosessen, så ser han at det blir rent til hans tilfredstillelse. Kan han for eksempel bruke fingrene og smake. (Ann Kristin)

– Gå på massasjekurs og bruk fingrene i stedet. Det er ikke en menneskerett å ha en munn nær kloakkåpningene. Og slutt å se porno hvis du ikke klarer å ta hensyn til kjærestens grenser. (Kjetil)

– Ingen dum ide å trene seg opp til å få magiske fingre, selv om det neppe blir helt det samme. Og klart man må ta hensyn grenser osv, men det går også an å flytte litt på dem, uten å presse. Ønske om å få og gi blowjobs er forståelig. (Cecilie Kjensli)

– 1) Snakke åpent og ikke-dømmende om det, ha en god dialog og se om personen i det hele tatt er interessert i å utforske det, eller om det er helt i lås (Hvis sistnevnte, vil vel kanskje en sexolog / psykolog være veien å gå hvis man må videre).

2) Sakte eksponering. Ta en grundig dusj og vask først, og f.eks. start med å bare ha hodet i nærheten av kjønnet. Trenger ikke å berøre eller noe. Så blir det å gradvis eskalere derfra over flere «sessions». F.eks. kysse nederst på magen, så området rundt, og ta det derfra. Gjerne også sammen med at personen som har «skrekken» stimuleres, så det linkes nytelse til dette over tid.

På ett eller annet tidspunkt tar forhåpentligvis kåtheten overhånd. PS: Det KAN være det ligger mer heavy psykologiske ting bak som må ryddes opp i, og at det manifesterer seg her. (Dag)

 – Ønsket er forståelig, men ideen om å forandre kjæresten har dårlig track record. Med tydelig uttrykk for at grensene respekteres, og ikke MÅ flyttes på, så er det kanskje mulig å snakke seg frem til noe. Det kommer an på hva slags forhold og dialog de har ellers. Jeg tror ikke på raske tips om å fikse dype psykologiske forskjeller.

– Et gammelt triks innen seksualterapi er å drive med aseksuell berøring, og utforske hverandre på trygg avstand fra de utfordrende temaene. Så kan man utvikle en dialog og berøringserfaring som man gradvis overfører til mer intime områder etter hvert som trygghet og tillit bygger seg opp. Det handler mye om å slippe seg løs fra egne og påførte hemninger, og det kan ta tid, og krever mye trygghet og aksept. (Kjetil)

– Syns vel paret bør avklare først om oralsex er et savn for denne kjæresten. Tror en løsning blir lettere da, uavhengig av hvilken metode man velger. (Natalie)

Takk for fine innspill som jeg har videresendt jenta. Hun takker for hjelpen og gode svar :)

 

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top