Juksepikk i posten

handyman

Her om dagen fikk jeg en mail fra en fyr som lurte på hva jeg syntes om pikken hans, som det skulle vise seg at ikke var hans.

Den ukjente avsenderen ble avslørt av en av mine facebookvenner som fikk se bilde. Det viste seg at det var lasta ned fra en pornonettside.

Gud vet hvilken glede han har av å sende bilde av en enorm pikk til en dame han ikke kjenner. Ikke er det noe særlig bra sjekketriks heller. Jeg svarte på mailen og dagen etter avsløringen fikk jeg en ny mail fra typen:

– Haha! Frøken detektiv. Du avslørte bløffen min med en gang. Flott. Jeg er nordmann og har en vanlig arbeidspenis på 17 cm, middels tykk. Hva er det kvinner vil ha, lurer jeg på? Jeg beklager om du ble støtt eller provosert. Du får kanskje mange slike «på kanten» emailer.

Nå blir ikke jeg akkurat fornærma for sånne mailer. Faktisk synes jeg det er litt fasinerende med tanke på hva folk får seg til å gjøre, og i tillegg så er jo dette ganske bra underholdning. Jeg fortalte det likegodt til alle på facebook, og da fikk jeg spesielt to gode tilbakemeldinger på størrelsen og hva kvinner vil ha.

Fra Dag Eian som er kursholder på Senter for selvutvikling og terapi – avansertseksualitet.no

– Nytelse kan du dele opp i to egentlig. 1) Det intime og nære, og 2) det å hjelpe jenta til orgasme. For det intime og nære er kuken et godt verktøy, god gammeldags penetrasjon. Når det kommer til orgasmejobbing så er stort sett fingre og tunge et langt bedre verktøy enn kuken, da langt flere jenter får orgasme sånn enn kun ved samleie.

Jenter trenger også mye mer oppvarmingstid enn vi gutta, så ta deg god tid. Gi oppmerksomhet til begge delene, spør jenta hva hun liker og prøv dere fram sammen så har dere fantastisk sex før du vet ordet av det.

Men det aller viktigste vil alltid være å ha kjemi med den du er med. Da er kommunikasjonen ofte lettere å få inn også.

  • Teknikk uten kjemi = Bedroom technician og hun kan fort føle seg som et objekt siden det kan bli upersonlig.
  • Kjemi uten teknikk = Ofte veldig bra sex.
  • Kjemi og teknikk = Superwin.

Funfact: Menn med små peniser rapporteres ofte inn som bedre i senga enn menn med store. 100 poeng til den som gjetter hvorfor.

Kommentar fra Kjetil Prestesæter, redaktør for endring.no

1. Gjennomsnittslengden i vår del av verden er rundt 14cm erigert.

2. Den ser mindre ut ovenfra enn når du ser andre menn på bilder eller fellesdusj.

3. Noen er showers mens andre er growers. Det kan være kjipt å være en grower i fellesdusjen, men desto større gledelig overraskelse på soverommet.

4. Skjeden er mest følsom ved åpningen, så bra moves er viktigere enn lengde.

Det er en generell regel i coaching og veiledning: Hvis du er utrygg er det vanskelig å ta inn ny informasjon og gjøre endringer. Faktainformasjon om kjønnsdelene kan bidra til bedre selvfølelse og til å flytte noe av fokuset til den relasjonelle delen av sexlivet. Det hjelper ikke å si at størrelse ikke er viktig eller at man er dum hvis man bekymrer seg.
___

NYHET!
Sjekk ut årets søteste sexleketøy-serie i nettbutikken min. Produktene i Lovelife-serien er ikke bare fine å se på. De er selvfølgelig deilige å bruke alene eller i sammen ;)

Skjermbilde

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top