Jentene med sexleketøyene

EkkoSexleketøydesigner Line og jeg har vært på radio. Hør radioprogrammet.

Juhu! Line Iren Andersen fra Laid, og jeg har vært på lufta i radioprogrammet «Ekko» på NRK P2. Vi ble kjent da jeg var veilederen hennes den gangen hun tok Master i design på Arkitektur- og designhøyskolen, og er i dag gode venninner. Vi snakker ustanselig om videreutvikling av sexleketøy, og har det utrolig gøy i sammen, noe du hører i programmet.

Klikk på den røde pilen i avspilleren nedenfor, og hør et koselig program om sexleketøy.

Les mer om den digge steindildoen Line har laget her.

Reporter/fotograf: Ellen Wesche Guttormsen – NRK P2 Ekko

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top