Cecilie på NRK P13

radioNRK P13 er en av mine favoritt radiostasjoner. De spiller den beste og mest varierte musikken, og så slipper jeg reklame.

Gøy var det derfor at jeg fikk komme på besøk til Thoresen Hversaagod – et interaktivt inn- og utringningsprogram med Espen Thoresen, Ann Iren Ødeby og Jon Toset.

Klikk på pila på bilde, så hører du innslaget.

For drøyt?
Espen Thoresen og jeg har skravla masse på radio før, den gangen han var på Kanal 24. Etter ett besøk ble han kalt inn på teppe, for vi hadde visst vært litt for drøye, mente sjefen. Tema var mannens p-punkt, altså hvordan finne det. Jeg svare som sant er, at det bare er å stikke fingeren i rompa. – Hvor langt, lurte Espen. – Helt opp til gifteringen, svarte jeg.

Orgasmeforsterker
Har du ikke lyst til å putte fingeren i rompa, vil jeg anbefale denne deilige analpluggen fra Fun factory i stedet. Den forsterker orgasmen, og er akkurat passe stor.

 

 


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: