Selfie-vibrator

SvakomEn pervo-idé fra ingeniører som ikke har peiling på kvinners anatomi?

Ville du blitt glad hvis typen kom hjem med en vibrator med kamera på tuppen, eller kunne du tenke deg å skaffe deg en slik selv? Et sexleketøy som du kan koble opp mot tv’n eller pc’n for å se hvordan du ser ut i rumpa, eller hvor du vil putte den inn, når du får orgasme? Du kan til og med ta bilde og FaceTime med den.

For spesielt interesserte
Ikke at det er noe galt i å være kinky, og det er sikkert noen som synes det er spennende å titte inn i kroppens hulrom, men det er nok forbeholdt de spesielt interesserte. Det fascinerende med dette nye sexleketøyet fra Svakom er at det lanseres stort, som om det er noe nytt og revolusjonerende, og at den er noe vi trenger for å berike sexlivet.

Pervo-idé
Sexleketøydesigner Line Iren Andersen, ble nesten sur når vi så kikker-vibratoren på en messe i fjor. Hun synes det er et dårlig produkt, et kroneksempel på hva dumme, ekle ingeniører uten kunnskap om kvinnekroppen, får seg til å lage.

– Det er som å være tilbake på 50-tallet og sex studier. Det her har ingen ting med nytelse å gjøre, som må være hovedpoenget med å nettopp lage sexleketøy. Det her er pervo-ideer fra ingeniører som ikke har peiling på kvinners anatomi. De bruker bare dagens teknologi i et desperat forsøk på å være nyskapende.

10 for oppfinnsomhet
Kompisen min Jakob, som jeg ofte drøfter seksuelle problemstillinger med, hadde dette å melde om saken:

– En spesiell greie, ja – og 10 av 10 for oppfinnsomhet. Men jeg er klart mer opptatt av utsiden av den jeg ligger med, sånn visuelt sett.

Kanskje i framtiden
Så kommer jeg til å ta inn kamera-vibratoren til Svakom i butikken min? Neppe. Kanskje andre produkter fra samme produsent i framtida, hvis de holder mål. De har noen andre som virker bra, men merket er nytt og de må bli ferdige med barnesykdommene først.


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: