Nakenbilde i VG

NakenbildeMan må by på seg sjøl, har jeg hørt!

Da har jeg gjort det og – stillt opp naken i VG. Hvorfor det, lurer kanskje noen på? Fordi det er gøy! Jeg er en skamløs og impulsiv dame som liker utfordringer. Det er jo kult å tøffe seg litt og, må jeg innrømme.

Fikk kjeft på radio
Tidligere i uka ble jeg innkalt på teppe til NRK P13, til programmet «Thoresen Hversaagod.» De hadde fått med seg at jeg hadde tatt av meg klærne for VG, noe de ikke var helt begeistra for. Jeg hadde på følelsen at jeg kom til å få kjeft, men jeg skal love deg at stemninga i studio snudde.

Hør radiointervjuet hvis du er hypp. Klikk på den røde pila nederst i saken.

Veldig fornøyd
Planen var forøvrig å holde vibratoren Stubby som du ser på bilde i hånda, men det fikk jeg ikke lov til, haha. Jeg er uansett veldig fornøyd med bilde. Det er rett på sak, akkurat sånn som jeg er.

VG+
Kroppen min: «Jeg er ganske skamløs» ble publisert i VG 7. mars, og er skrevet av Ida Giske. Marte Vike Arnesen har tatt bilde.

Bilde på veggen er av kunstneren Michael Kadaz.

 


Publisert

i

av

Tags:

%d bloggere liker dette: