Onanera mera

onaneramera2– Onani er grunnlaget for vår seksualitet.

Hvis du ikke fikk med deg kulturprogrammet Kobra på SVT1, bør du få det med deg nå, før det er for sent. Kobra har i denne utgaven tatt for seg sexleketøy og design, og da kan man jo ikke unngå å snakke om hva sexleketøy brukes til ;)

Se programmet Kobra om sexleketøy og onani her.

Møt sexguru
En av damene du møter i programmet er kunstneren Betty Dodson, som er en anerkjent onanist og en pioner innen kvinnelig seksualitet og frigjøring. Det er hun som mener at onani er grunnlaget for vår seksualitet, at det er like naturlig å onanere som å sutte på tommelen som liten, eller å klø seg i øret. Jeg kunne ikke vært mer enig.

I programmet la jeg merke til hvilken vibrator Betty Dodson hadde på nattbordet sitt. Det overrasket meg ikke, for jeg vet hvem hun liker best. Du får den ikke i Norge, men den tilsvarer denne Magic Wand-vibratoren, eller en av disse orgasmemaskinene her.

LELO grunder
Kobra snakker også med kompisen min Eric Kalén, som ikke bare er en veldig kul fyr. Han er den mest anerkjente sexleketøydesigneren i verden, en av gründerne bak det suksessfulle sexleketøy-merket LELO. Her forklarer han hva som var det mest vesentlige den gangen de startet opp med å lage eksklusive vibratorer for kvinner.

Dette og mye mer altså, i kulturprogrammet Kobra på SVT1.

Les også:
Orgasmetips for pulingsen
Onani ona-nam-nam

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

20828

Nyhetsbrev fra Cecilie?

Vil du ha fine tilbud, nyheter, inspirasjon og konkurranser - rett i innboksen?

Jeg skal ikke spamme deg. Det lover jeg.

 

 

Meld deg på - skriv inn e-posten din nå:

Scroll to Top