Testvinner og favoritt vibrator!

Stubby - Sexleketøy - VibratorJeg får ofte spørsmål om hvilken vibrator jeg vil anbefale, og hva min favoritt er.

Deilig klassiker
Jeg har noen sexleketøy jeg helt klart foretrekker, og en av de som blir flittig brukt er Stubby fra Fun Factory. Vibratoren er en gammel modell, og den går på batterier, men jeg digger passformen, konsistensen og selvfølgelig de deilige vibrasjonene den gir. At jeg har den liggende under overmadrassen, er nok en medvirkende årsak til at Stubby og jeg har blitt så gode venner ;)

Testvinner
G-punkt vibratoren Stubby har begeistret kvinner i årevis, den har blitt en klassiker, og kommet godt ut av det i tester. Bare les hva KK.no mente om saken:

– Etter å ha stiftet bekjentskap med denne kraftige pluggen, er det ingen tvil om hva jeg tar med på en øde øy om jeg bare får velge én ting. Ja, jeg er klar over at jeg omtaler vibratoren som enperson,men jeg begynner nesten å tro at Stubby har sjel. Han vet i alle fall nøyaktig hva jeg trenger. Her kommer orgasmene på rad og rekke. (KK.no)

Kjøp eller les mer om vibratoren Stubby fra Fun factory her

cover_sex_fra_ah_til_aah_profil

Kjøp boka mi Sex fra Ah til Åh … som har orgasmegaranti HER. Den er full av juicy tips, pirrende fakta, morsomme anekdoter og personlige historier som jeg har skrevet selv. Den er lekkert illustrert og er en perfekt gave til alle som har et sexliv eller skulle ønske de hadde det ;)

Om forfatteren

Scroll to Top